Carla Bruni nu impartaseste parerile politice ale sotului

Sambata, 21 Iunie 2008, ora 11:21
1085 citiri
Carla Bruni nu impartaseste parerile politice ale sotului

Carla Bruni, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, afirma ca are "reflexe epidermice de stanga", desi este "destul de putin angajata politic".

"Reflexele mele epidermice sunt de stanga", declara sotia presedintelui francez de dreapta, intr-unu interviu publicat sambata de cotidianul de stanga Liberation, citat de AFP si Reuters.

Bruni se bucura insa de increderea sotului ei, in pofida vederilor lor politice diferite. "Mi-a spus: 'Am incredere in tine, fa ce vrei".

Intrebata ce anume din politica dreptei a facut-o sa reactioneze in mod "epidermic", sotia presedintelui francez a raspuns ca "testele ADN pentru a controla imigratia" i-au provocat o asemenea reactie.

In conditiile in care un miting de protest fata de aceasta masura este prevazut la Paris in 14 octombrie, Carla Bruni-Sarkozy a spus ca ar lua parte la acesta, daca ar fi "complet libera" sa o faca.

"Daca nu as prejudicia noua mea situatie", a explicat ea. Insa cand a fost intrebata daca aceasta "noua situatie" ar impiedica-o sa participe la protest, Prima Doamna a raspuns negativ.

Pe de alta parte, ea se abtine sa il judece pe ministrul imigratiei Brice Hortefeux, desi spune ca acesta ii place mult ca persoana. In acest dosar, Bruni spune ca nu indrazneste sa dea raspunsuri foarte sincere. "Nu pentru a nu-i aduce prejudicii sotului meu, ci de teama ca nu stiu nimic", completeaza ea.

Intrebata daca este de acord cu opinia potrivit careia intre dreapta politica si cultura exista o prapastie, Prima Doamna a Frantei a spus ca acesta este un mod de a gandi "extrem".

"Exista fara indoiala oameni foarte cultivati la dreapta si ignoranti la stanga. Eu sunt dintre cei din urma, ignoranta", a spus ea. "Am impresia ca oamenii care sunt cu totul intr-o tabara sau alta nu gandesc decat cu o parte din creier", a spus ea.

"Am in continuare aceleasi convingeri, desi sunt o femeie destul de putin angajata politica", spune ea, adaugand ca nu prea merge la vot si nu a fost niciodata o militanta. Ea adauga insa: "Daca sotul meu candideaza din nou, il voi vota".

Bruni, fost topmodel, mai spune ca sotul ei a renuntat la stilul botezat de presa "bling-bling", manifestat prin preferinta pentru ceasuri Rolex si ochelari de soare Ray-Ban. "Bling-bling - adica ceasuri, ochelari si celelalte? Eu am gusturi destul de austere", a spus ea, citata de Reuters. "Este mai sobru. Acest lucru este important pentru cineva cu functia lui".

Sarkozy, in varsta de 53 de ani, s-a casatorit cu Bruni, in prezent cantareata pop, in februarie, dupa o relatie-fulger. Acoperirea mediatica a relatiei lor, care a inceput la foarte scurt timp dupa divortul lui Sarkozy, a fost insotita de caderea lui in sondajele de opinie, cauzata si de politicile sale.

Bruni, in varsta de 40 de ani, isi va lansa luna viitoare noul album, "Comme si de rien n'etait" (Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat), in care canta despre dragoste si droguri.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
#Carla Bruni, #Sarkozy, #stanga, #politica , #Carla Bruni-Sarkozy
Comentarii