In casa Sarkozy se descarca fisiere de pe BitTorrent

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 23:45
5408 citiri
In casa Sarkozy se descarca fisiere de pe BitTorrent
Foto: Webnews

Adresele IP din resedinta presedintelui francez Nicolas Sarkozy, fervent sustinator al luptei impotriva pirateriei, au fost implicate in activitatea de descarcare ilegala de fisiere de pe BitTorrent.

Sarkozy este unul dintre cei mai decisi sustinatori ai legii drepturilor de autor pentru materialele disponibile in format electronic, declarand un veritabil razboi distributiei online de fisiere protejate de copyright, relateaza Webnews.

La resedinta sa oficiala insa, au fost descoperite anumite urme de download de fisiere descarcate ilegal de pe BitTorrent.

Potrivit sursei citate, informatia a fost relevata de YouHaveDownloaded.com, printre fisierele descarcate ilegal numarandu-se filmul de comedie politista Tower Heist, regizat de Brett Ratner, filmul Arthur Christmas - Fiul lui Mos Craciun, regizat de Sarah Smith si piese apartinand grupului The Beach Boys.

Acestora li se adauga alte trei continuturi, a caror descarcare ilegala este cat se poate de evidenta, incalcandu-se astfel prevederile legii copyright-ului, asupra careia in Franta vecheaza HADOPI (Inalta Autoritate pentru Difuzarea Operelor si Protectia lor pe Internet).

Situatia este stanjenitoare pentru presedintele francez, indiferent cine a descarcat materialele in resedinta sa, mai cu seama in lumina sanctiunilor pe care HADOPI ar trebui sa le aplice in acest caz: fiecare locuinta implicata de trei ori in acte de piraterie online trebuie deconectata complet de la Internet.

Potrivit legii franceze, casa Sarkozy ar trebui asadar sa fie izolata de universul online, dupa alte doua sesizari de acest tip, familia prezidentiala alaturandu-se celorlalti 60 de cetateni francezi care au incalcat deja legea de trei ori, ramanand fara Internet, precizeaza sursa.

Quarterly Report - Editia 4

Zvonuri importante despre Samsung Galaxy S25 Ultra: îmbunătățiri majore pe partea foto/video
Zvonuri importante despre Samsung Galaxy S25 Ultra: îmbunătățiri majore pe partea foto/video
Samsung Galaxy S25 Ultra, deși aflat la peste șase luni distanță de lansare, generează deja interes prin zvonurile recente legate de upgrade-urile semnificative pe care le va aduce în zona...
Ce se întâmplă cu polițele de asigurare încheiate cu companii în insolvență. Curtea Constituțională anunță amânări ale deciziei finale
Ce se întâmplă cu polițele de asigurare încheiate cu companii în insolvență. Curtea Constituțională anunță amânări ale deciziei finale
Curtea Constituţională a amânat, pentru 3 iunie, dezbaterea sesizării Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe legea care aprobă ordonanţa de urgenţă a Guvernului 71/2023 pentru...
#Sarkozy torente, #Sarkozy BitTorrent, #Sarkozy download ilegal , #Carla Bruni-Sarkozy