Vedete care sufera de pe urma sanilor prea mari

Miercuri, 06 August 2008, ora 12:21
10085 citiri
Vedete care sufera de pe urma sanilor prea mari

Daca majoritatea vedetelor sunt nemultumite de marimea naturala a sanilor si apeleaza la maiestria medicilor chirurgu pentru a avea busturi cat mai voluptuoase, exista si reversul medaliei. Anamaria Prodan, Nicoleta Luciu, Anca Neacsu si Alina Crisan se mandresc cu formele lor, dar au si avut de suferit, de nenumarate ori, din pricina marimii exage-rate a acestora.

Nicoleta Luciu se plange ca din cauza sanilor prea mari are dureri de spate. Bustul sau de 96 de centimetri a facut furori in pictoriale fierbinti, dar pentru ea sanii sunt o adevarata corvoada, relateaza Click. In plus, durerile de spate s-au accentuat odata cu perioada de graviditate.

O alta vedeta patita este si fosta componenta a trupei ASIA, Alina Crisan. Ea a avut mult de suferit de pe urma marimii sanilor - un bust de 98 de centimetri - atunci cand a participat la emisiunea "Dansez pentru tine", intrucat nu putea efectua miscarile complicate de dans.

Ea acuza mari dureri de sani in timpul sedintelor de pregatire, fiind nevoita sa ia pauze dese pentru a-si calma suferintele fizice.

Anamaria Prodan, si ea viitoare mamica, este una dintre putinele vedete care a avut nevoie de o operatie de micsorare a sanilor, pentru a le reda acestora fermitatea. De cand este insarcinata, insa, Anamaria s-a vazut nevoita sa-si schimbe toata colectia de sutiene, trecand de la marimea 36 C la 38 E.

Anca Neacsu - posesoarea unui bust de 97 de centimetri - a declarat ca nu-si va expune niciodata sanii intr-o revista dedicata sexului masculin s-a confruntat cu multe situatii stanjenitoare in timpul spectacolelor.

Nu o data i s-a intamplat Ancai Neacsu ca, din cauza dansurilor energice, sa-i cedeze bretelele de la sutien. Spontana, vedeta a avut grja, insa, sa camufleze incidentul, fluierat de toti barbatii din public.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#vedete, #sani, #mari, #Nicoleta Luciu, #Anamaria Prodan , #stiri Nicoleta Luciu