Cine este noua președintă a Organizației Femeilor Liberale

Sambata, 01 Aprilie 2023, ora 14:22
3660 citiri
Cine este noua președintă a Organizației Femeilor Liberale
Conform unor surse politice, Nicoleta Pauliuc a fost sprijinită în funcție de Nicolae Ciucă FOTO Nicoleta Pauliuc / Facebook

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a fost aleasă drept noua președintă a Organizației Femeilor Liberale, primind 837 de voturi. Contracandidata sa, Cristina Trăilă, a obținut 338 de voturi.

„Votul de la Congresul Organizației Femeilor Liberale s-a încheiat. În urma numărătorii, dintr-un total de 1221 de voturi exprimate, rezultatele sunt: Nicoleta Pauliuc - 837 de voturi, Cristina Trailă - 338. Nicoleta Pauliuc este noua președintă a OFL”, a transmis conducerea PNL.

Inițial, în cursă se afla și Diana Morar, deputată de Bistrița Năsăud, însă aceasta și-a retras apoi candidatura și a anunțat că o sprijină pe Paulic.

Cealaltă candidată, Cristina Trăilă, este deputată în Comisia juridică, aleasă în circumscripția București. Atât Trăilă, cât și Pauliuc, sunt la al doilea mandat în Parlament.

Potrivit unor surse citate de Adevărul, Nicoleta Pauliuc a fost susținută inclusiv de premierul Nicolae Ciucă pentru preluarea funcției. De altfel, Pauliuc a fost în cărți anul trecut pentru funcția de vicepreședinte pe apărare în PNL, dar nu și-a mai depus candidatura și funcția a ajuns să fie ocupată de Virgil Guran.

„Sunt recunoscătoare pentru încrederea pe care colegele mele mi-au acordat-o alegându-mă în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale. Votul lor mă onorează şi mă obligă să fac tot ceea ce ţine de mine pentru a transforma OFL într-o structură de elită a Partidului Naţional Liberal. Le mulțumesc din suflet”, a scris Nicoleta Pauliuc pe pagina sa de Facebook în urma câștigării alegerilor.

#nicoleta pauliuc, #organizatie de femei pnl, #nicolae ciuca, #conducere PNL , #stiri PNL
Comentarii