Adevăratul motiv pentru care Nicolo Napoli a plecat de la Craiova. Ce probleme are antrenorul italian

Miercuri, 07 Iunie 2023, ora 08:45
6016 citiri
Adevăratul motiv pentru care Nicolo Napoli a plecat de la Craiova. Ce probleme are antrenorul italian
Nicolo Napoli a plecat din nou de la Craiova FOTO facebook

Nicolo Napoli a reușit să redreseze FCU Craiova, dar cu toate acestea a plecat pentru a noua oară de la echipa lui Adrian Mititelu.

Patronul echipei oltene a dezvăluit că acesta are niște probleme personale, acesta fiind adevăratul motiv al plecării lui.

"Eu l-am luat pe el, că nu aveam antrenor la vremea respectivă. A fost o despărţire intempestivă de Marius Croitoru şi atunci eu am avut încredere în munca de redresare a secundului şi a preparatorului. A trebuit să găsesc un antrenor care să vină lângă ei, ca să pot scăpa de înjurăturile suporterilor. Şi asta am făcut, l-am adus pe Napoli, ca să nu mai înjure lumea că nu e antrenor. Napoli a venit şi a intrat în sistemul nostru organizat aici. Echipa a jucat bine şi înainte de Napoli, şi cu Croitoru. Echipa are valoare.

Din punct de vedere al relaţionării, Napoli e cel mai bun antrenor pentru mine, cel mai comod. E un om pe care-l cunosc foarte bine, dar eu zic că ne trebuia altceva, un antrenor tânăr, altceva.

Napoli are şi o anumită vârstă. Mai aşa... Mai are şi el nişte probleme pe acasă (n.r. - în Italia), nu mai are chef de muncă. Are o vârstă, are nişte probleme pe acasă. Cât timp a fost acum (n.r. - la U Craiova 1948) a plecat des acasă. Lumea nu ştie, că n-am apucat să spun chestiile astea.

Mereu când am avut nevoie de el a şi venit, dar nu vedeţi că sunt singurul care-l angajează? Dacă acum e liber, de ce nu se duce la alt club? Să facă acolo. Vine aici şi vine într-un sistem, cu masa pusă cum se spune", a declarat Adrian Mititelu pentru Sport Total FM.

Eveniment Quarterly Report

Decizie surprinzătoare a lui Mititelu. Cine e noul antrenor al Craiovei
Decizie surprinzătoare a lui Mititelu. Cine e noul antrenor al Craiovei
Paul Răducan a fost numit antrenor principal al echipei de fotbal FC U Craiova, a anunţat, joi, clubul din Bănie pe pagina sa de Facebook. El se va ocupa de pregătirea echipei alături de...
Polonia are un nou selecționer. Cine îl înlocuiește pe Fernando Santos
Polonia are un nou selecționer. Cine îl înlocuiește pe Fernando Santos
Tehnicianul Michal Probierz este succesorul lui Fernando Santos în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a Poloniei, a anunţat, miercuri, Federaţia Poloneză de Fotbal (PZPN)....
#nicolo napoli, #plecare, #Craiova, #antrenor, #echipa, #mititelu , #stiri fotbal