Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, transportat de urgență la spital. I s-a făcut rău cu puțin înainte să urce pe scenă VIDEO

Joi, 30 Martie 2023, ora 09:37
16049 citiri
Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, transportat de urgență la spital. I s-a făcut rău cu puțin înainte să urce pe scenă VIDEO
Nicu Covaci, transportat de urgență la spital după ce a acuzat o stare de rău înainte de concert FOTO Facebook

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a fost internat miercuri seară la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad.

Artistul a acuzat o stare de rău cu puțin înainte să urce pe scenă, scrie newsar.ro.

„A venit cu frisoane, dar încă nu sunt gata analizele”, au precizat surse medicale pentru opiniatimisoarei.ro

Nicu Covaci trebuia să susțină un concert în clubul arădean Flex în această seară. Solistului trupei Phoenix i s-a făcut rău imediat după o sesiune de autografe desfășurată la cinematograful Arta, din Arad, unde a rulat filmul „Phoenix: Povestea”.

Trupa Phoenix a susținut concertul în lipsa lui Nicu Covaci, scrie presa locală. Vocalistul Costin Adam l-a sunat la telefon, transmițându-i lui Nicu Covaci toată susținerea publicului arădean, care scanda încontinuu numele liderului trupei.

În jurul orei 22.30, Nicu Covaci, în vârstă de 75 de ani, a ieșit din spitalului și s-a îndreptat spre club, unde a urcat în cele din urmă pe scenă alături de colegii săi.

#Nicu Covaci Phoenix, #Nicu Covaci, #spital, #concert, #Arad , #stiri muzica
Comentarii
M
mikixxx
rank 3
De la incercarile frauduloase de obtinerea pensiei i se trage!!!