Care este starea de sănătate a lui Nicu Covaci. Liderul formației Phoenix a fost operat de urgență pe creier

Vineri, 22 Martie 2024, ora 19:38
4764 citiri
Care este starea de sănătate a lui Nicu Covaci. Liderul formației Phoenix a fost operat de urgență pe creier
Nicu Covaci FOTO Facebook/Nicu.Covaci

Formaţia Phoenix a transmis, vineri seară, un mesaj pe pagina oficială de Facebook a lui Nicu Covaci, explicând că nu s-au oferite date despre situaţia actuală a acestuia ”din raţiuni obiective şi pentru a proteja starea lui”. ”Nicu a trecut cu succes (încā) un obstacol major”, au transmis colegii de trupă ai artistului.

”Salutare tuturor!

Din raţiuni obiective şi pentru a proteja starea lui Nicu, nu am oferit informaţii despre situaţia actualā. Nicu a trecut cu succes (încā) un obstacol major! A suferit o intervenţie chirurgicalā delicatā, încheiatā cu bine”, au scris, vineri seară, pe pagina oficială de Facebook a lui Nicu Covaci, membrii formaţiei Phoenix.

Aceştia au transmis mulţumiri tuturor celor care le-au fost alături în aceste momente.

”Prezentām mulţumiri echipei medicale şi tuturor prietenilor ce-au fost aproape în aceste momente determinante! Lui îi urām un sincer: «Hai, înapoi pe scenā»”, au mai transmis artiştii.

Liderul formaţiei Phoenix, compozitorul şi interpretul Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a fost operat de urgenţă pe creier, vineri, la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Quarterly Report - Editia 4

Care este importanța vitaminei C pentru organism
Care este importanța vitaminei C pentru organism
Vitamina C, cunoscută și sub numele de acid ascorbic, este o vitamină solubilă în apă esențială pentru menținerea sănătății. Spre deosebire de alte vitamine, corpul uman nu poate...
6 greșeli pe care le faci când mergi la sală!
6 greșeli pe care le faci când mergi la sală!
Mersul la sală ne ajută să fim mai activi și să ne menținem în formă. Cu toate acestea, există anumite greșeli pe care multe persoane le fac, fie înainte, fie în timpul antrenamentelor....
#Nicu Covaci, #stare, #sanatate, #urgenta, #operat, #creier, #Timisoara , #stiri media