Ziare.com

Nicusor Constantinescu, achitat de 21 de infractiuni. Cum s-a ajuns, in Romania, sa refuzi sa aplici o hotarare judecatoreasca si sa nu patesti nimic?

de Ionel Stoica
Miercuri, 28 Martie 2018, ora 09:45

   

Nicusor Constantinescu, achitat de 21 de infractiuni. Cum s-a ajuns, in Romania, sa refuzi sa aplici o hotarare judecatoreasca si sa nu patesti nimic?
Nicusor Constantinescu a fost achitat intr-un dosar in care era acuzat de fapte foarte grave: a refuzat sa puna in executare mai multe hotarari judecatoresti si a impiedicat controalele Curtii de Conturi. Motivarea inca nu a fost redactata.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost achitat definitiv saptamana trecuta intr-un dosar in care era acuzat de 21 de infractiuni de abuz in serviciu si 3 infractiuni de complicitate la abuz in serviciu.

Sentinta a fost data de Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce Constantinescu fusese condamnat pe 27 iunie 2016, in faza de fond a procesului, la 6 ani cu executare. Fostul presedinte al CJ Constanta a fost arestat in acest caz aproape cinci luni.

Dosarele

Nicusor Constantinescu ramane in penitenciar, deoarece ispaseste o condamnare de cinci ani de inchisoare in dosarul Centrului Militar Zonal, aceasta fiind decisa de Curtea de Apel Constanta in iunie 2016.

Potrivit unei monitorizari Ziare.com, in acest moment, Nicusor Constantinescu mai este implicat in 9 dosare: sase dintre acestea sunt pe rolul instantelor, in diferite faze de judecata, iar alte trei sunt in faza de ancheta la DNA Constanta.

Cine a dat decizia

Decizia de achitare a fost data de un complet format din Risantea Gagescu si Alin Nicolescu Sorin. Risantea Gagescu este magistratul care a decis achitarea Marianei Rarinca, acuzata de santajarea fostei sefe a Inaltei Curti, Livia Stanciu.

La sfarsitul anului trecut, Risantea Gagescu a dat o decizie inedita intr-un alt caz in care era implicata avocata Laura Vicol, cea care-l reprezinta in acest caz pe Nicusor Constantinescu. Vicol era acuzata de procurorii DNA ca a imputernicit un barbat sa participe la acte de urmarire penala, desi acesta nu avea acest drept.

Gagescu a decis pe 17 octombrie 2017 renuntarea la aplicarea unei pedepse fata de avocata pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata - 33 de acte materiale si a decis sa-i dea un avertisment. Vicol a fost achitata pentru infractiunea de favorizarea faptuitorului.

Decizia CCR, salvare pentru alesul PSD

Achitarile in cazul lui Nicusor Constantinescu au fost date in baza prevederii din Codul de Procedura Penala potrivit careia "fapta nu este prevazuta de legea penala ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege".

De altfel, Nicusor Constantinescu a fost unul dintre inculpatii care au sesizat CCR cu exceptia privind abuzul in serviciu. Una dintre avocatele sale a fost fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, care a sesizat si ea CCR in acest caz.

Sentinta nu a fost motivata, dar potrivit unor specialisti in Drept, cel mai probabil ar fi fost data in baza deciziei 405 din 15 iunie 2016 a Curtii Constitutionale in cazul infractiunii de abuz in serviciu. CCR a stabilit atunci ca incriminarea unui functionar public pentru abuz in serviciu se poate face doar daca acesta incalca o lege promulgata de presedinte sau o ordonanta de urgenta a Guvernului. Nu si daca functionarul incalca o hotarare de guvern sau alte reglementari secundare. Practic, politicianul este primul ales PSD de anvergura care scapa de acuzatiile dintr-un dosar penal.

Controalele Curti de Conturi, impiedicate

Dosarul in care Nicusor Constantinescu a fost achitat viza, in esenta, doua mari acuzatii. Prima, legata de modul in care Adrian Gambuteanu, director general al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta (RAJDP Constanta), a refuzat sa puna la dispozitia Curtii de Conturi documentele necesare efectuarii controlului de specialitate programat in anii 2011, 2012 si 2013.

Nicusor Constantinescu ar fi dat dispozitii exprese directorului general RAJDP Constanta, care era in subordinea sa, pentru a impiedica aceste controale. Gambuteanu a fost acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu, iar Constantinescu de complicitate la aceste infractiuni. Ambii au fost achitati.

Plangere la MJ

Tribunalul Bucuresti, care a decis ca Nicusor Constantinescu si Adrian Gambuteanu sunt vinovati, arata ca inclusiv seful Curtii de Conturi s-a plans ministrului Justitiei de situatia de la Constanta. Gambuteanu fusese condamnat initial la 4 ani, 5 luni si 10 zile inchisoare pentru abuz in serviciu.

"Comportamentul vadit ilegal al celor doi inculpati si afectarea grava a activitatii Curtii de Conturi reiese si din continutul adresei nr. 4950/19.06.2013 emisa de presedintele Curtii de Conturi a Romaniei catre Ministerul Justitiei, prin care se arata ca institutia Curtea de Conturi se confrunta cu o problema fara precedent, fiind impiedicata in mod voit sa desfasoare misiunea de control la Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta, iar inculpatii Gambuteanu Adrian George si Constantinescu Nicusor Daniel au refuzat expres si cu buna-stiinta, pentru a treia oara, in ultimii trei ani, sa puna la dispozitia echipelor de control documentele ce urmau sa fie supuse verificarilor, desi aceasta obligatie este prevazuta de dispozitiile art. 5 al. 1-3 din Legea nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi.

Totodata, s-a mai mentionat ca institutia Curtea de Conturi a fost in imposibilitate sa isi indeplineasca misiunea legala si constitutionala de a verifica modul de cheltuire a fondurilor publice, precizandu-se ca se impiedica verificarea legalitatii cheltuirii fondurilor publice, iar entitatea publica trebuie sa fie supusa controlului, intrucat se poate crea un prejudiciu major in patrimoniul public al acesteia", motiva Tribunalul Bucuresti, in sentinta din 27 iunie 2016.

Ignorarea sentintelor judecatoresti

Cea de-a doua mare acuzatie adusa lui Nicusor Constantinescu viza modul in care acesta a ignorat 11 hotarari definitive date de instante, pronuntate in perioada 2008 - 2011. Sentintele il obligau ca in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Constanta sa procedeze la emiterea, respectiv la prelungirea a 11 certificate de urbanism si a autorizatiilor de construire a unor centrale si generatoare eoliene, solicitate de doua societati comerciale. Era vorba de procese in materia contenciosului-administrativ.

Ulterior, noua hotarari definitive de executare silita date de instante l-au obligat pe presedintele CJ Constanta sa-si indeplineasca atributiile de serviciu si chiar sa plateasca o amenda civila pentru fiecare zi de intarziere, "insa Nicusor Daniel Constantinescu a continuat sa nu isi execute obligatiile impuse de catre instanta de judecata".

Tribunalul Bucuresti a decis initial ca Nicusor Constantinescu sa plateasca daune morale catre un afacerist si catre cele doua firme, pentru prejudiciul suferit: 3.000 de euro catre Marian Turbatu, suma de 4.000 de euro care Energii Alternative si suma de 10.000 de euro catre Romwind SRL.

Curtea de Apel Bucuresti a lasat nesolutionata saptamana trecuta latura civila din acest caz, solicitarile afaceristului si ale celor doua firme.

"Caracter abuziv al autoritatii publice"

Tribunalul Bucuresti arata, in 2016, de ce se facea vinovat Nicusor Constantinescu in acest caz.

" (...) din lecturarea hotararilor judecatoresti pronuntate in materia contenciosului administrativ rezulta ca s-a retinut culpa exclusiva a inculpatului, care nu a emis ori nu a prelungit in timp util certificatele de urbanism, fara o justificare expresa, precum si caracterul abuziv al comportamentului autoritatii publice de natura a produce vatamari solicitantilor, comportament ce se impune a fi sanctionat.

Cat priveste argumentul invocat de catre aparatorul inculpatului Constantinescu Nicusor Daniel vizand obligarea inculpatului la plata unor amenzi pentru fiecare zi de intarziere, tribunalul apreciaza ca nu are nicio valenta asupra situatiei juridice a inculpatului, nefiind de natura sa conduca la exonerarea acestuia de obligatia legala pe care a inteles sa nu o respecte prin propria vointa.

Or, si dupa ramanerea irevocabila a hotararilor judecatoresti pronuntate de instantele civile, fara a avea vreo justificare obiectiva, inculpatul nu a respectat termenele impuse prin aceste sentinte, desi solutiile date in materia contenciosului administrativ sunt executorii de drept, interpretare ce corespunde scopului urmarit de legiuitor prin edictarea dispozitiilor din capitolul 3 al Legii nr. 554/2004, executarea imediata a unei hotarari irevocabile permitand realizarea cerintei de celeritate jurisdictionala in faza de executare, etapa procesuala inclusa in notiunea de proces in sensul art. 6 din CEDO".

De ce a primit 6 ani

Atunci cand a individualizat pedepsele si l-a condamnat pe politician la 6 ani de inchisoare, instanta de fond, Tribunalul Bucuresti, a aratat ca urmeza sa tina cont de limitele de pedeapsa prevazute de lege pentru infractiunile savarsite de acesta, natura faptelor, modalitatea de comitere, urmarea produsa si de calitatea de presedinte al CJ Constanta.

"In acest sens, tribunalul retine urmatoarele imprejurari:

- natura infractiunilor savarsite de catre inculpat, limitele de pedeapsa prevazute de lege, valoarea sociala protejata de lege, gravitatea accentuata a infractiunilor ce rezulta din imprejurarile si modalitatea in care a actionat inculpatul - in mod constant, in trei ani consecutivi, l-a sprijinit pe coinculpatul Gambuteanu Adrian George, in vederea obstructionarii controalelor Curtii de Conturi la R.A.J.D.P. Constanta;

- o perioada indelungata de timp, inculpatul nu si-a indeplinit, in mod repetat, atributiile de serviciu privind solutionarea cererilor vizand emitere/prelungire certificat de urbanism ori prelungire autorizatie de construire formulate de catre persoanele vatamate ori nu a respectat intocmai hotararile judecatoresti pronuntate in materia contenciosului administrativ, lezand interesele a doua societati comerciale;

- urmarea produsa;

- pozitia procesuala in mare parte nesincera;

- conduita inculpatului pe parcursul procesului penal, care uneori nu s-a prezentat in fata organelor judiciare, in mod justificat, ingreunand celeritatea procedurilor;

- calitatea inculpatului la momentul comiterii faptelor - presedinte al Consiliului Judetean Constanta;

- perseverenta infractionala a inculpatului;

- circumstantele personale ale inculpatului (varsta, gradul de instructie superior, fara antecedente penale, integrat social, dar si familial, cu probleme de sanatate) ".
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 26964 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
32 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 

Nerusinare fara limite alde psd-ista !

Va dati seama ce se va intampla in justitie dupa ce vor reusi sa-si dea legile protectoare ale hotilor mafioti ? Nu vor mai fi condamnari deloc, vor fura si mai mult si tara se va prabusi ... Deja a inceput prabusirea datorita hotiei dar si guvernarii aberante actuale !

 

made in rromanica

#$^%^&*^*(&*&*)(+_

 

Cum s-a ajuns aici? DNA a abuzat de "abuzul in serviciu"!

Nu putem sa sa o lasam pe Codruta sa aresteze lumea pe orice ii vine ei doar ca sa faca ea dosare multe! )))
Abuzul in serviciu NU EXISTA in marea majoritate a tarilor lumii!

Ziare.Com by DNA via Cipru

Waw, cum incearcă nenea Stoica să ascundă incă un eșec al DNA-ului? Foarte simplu, atacand judecătorii care au dat sentința! Ce ușor este să nu faci jurnalism ci propagandă ...

La norma ! Mult si prost ! 5inalul in 4 ani si1/2

.....! la ei nu exista ctc,nu raspunde nimeni de rebuturi. ....!

Hai sa iti dau un exemplu, ca sa intelegi

Concurs pe un post mare in administratia publica. Cel care organizeaza concursul se prezinta chiar el la concurs, ce e pe post temporar. Preseaza pe unii dintre organizatori (subalternii lui) sa ii dea subiectele inainte cu tot cu rezolvari. Le primeste. Ia concursul.

In final, toate dovezile sunt clare, faptele de mai sus sunt dovedite fara dubii. Ce pateste omul? Fix nimic. Prcesul se inchide, pentru ca a incalcat regulamentul de organizare a concursurilor, adoptat prin hotarare de consiliu. Nu a incalcat o lege. Asa a hotarat CCR. Deci nema abuz in serviciu. Da, ce a facut ala mai sus nu e abuz in serviciu, asa a decis CCR. Acest caz e real, in Alba.

Exact asa s-a intamplat si cu Nicusor.

Chiar nu ti se pare o mare mizerie ce face CCR cu justitia din Romania?

 

"Cum s-a ajuns, in Romania, sa refuzi sa aplici o hotarare

... judecatoreasca si sa nu patesti nimic?" Cand la guvernare e PSD, partidul hotilor si coruptilor, orice e posibil, mai ales cand e vorba de oameni de-ai lor. Borfasul Nicusor Constantinescu e capabil de orice. Pe toti care indraznesc sa-l deranjeze, ii santajează si-i amenintă chiar in postura de acum, pentru că pe toti ii stie de hoti ca el.

Ba postacilor

pots,marinxxx,unamariteuropean,albakzapada,etc,mai rasfirati baieti,mai rasfirati!
Inainte sa opostati ptr cafeaua aia de 1 leu pe care v-o dau pesedeii,ginditi-va(stiu,e tare greu,dar incercati)ca banii furati sint furati si de la voi ba,basca de la familiile voastre(care probabil,macar unii dintre membrii lor,au mai multa "minte in gindire" decit voi).
La spitale ajungeti si voi ba,pe soselele lipsa mergeti si voi,ba,mincarea scumpa o platiti si voi,ba,hotiile si incompetenta pesedeilor(nici cu ceilalti nu mi-e rusine),o platiti si voi,ba.Asa ca daca nu sinteti sparlamentari sau securisti,beneficiari de pensii speciale(de ex marinxxx este un amarit de trintor exmilitar--asta explica multe),mai rasfirati baieti,mai rasfirati!
Nicusor si mazare madagascar au defrista tot litoralul,incit la vara o sa va bucurati de soare si praf din plin,ssub terasele acoperite cu plastic,berbecilor.Hotiile lor le platim noi (si voi ba) cu sanatatea.Ei stau in madagascar.Muriti ba hotilor!

nu v-ati saturat

mai astia care postati aiurea, nu v-ati saturat sa mergeti tot pe aratura si sa scrieti impotriva logicii si a bunului simt? Nu va doare nimic ? Nuuu, caci de ce suferiti voi nu doare

Pentru cei pesederasti: o hotarare judecatoreasca executorie..

... n-are de-a face cu DNA, ci cu legea. Pana si guvernul este obligat sa execute o hotarare judecatoreasca.

- Risantea Gagescu este un militian facut judecator la FF, un machedon facut din gashka colonelului de securitate Galateanu.

 

 
 

 

De ce s-a ajuns aici? Dar daca am da o lege sa fie arestati

...toti care asculta muzica rock? Sa faca Luluta dosare multe! Doar asta e scopul, nu drepturile oamenilor!

"Abuzul in serviciu ca infracțiune nu este o instituție consacrată nici de dreptul roman, nici de codul penal napolonean. Legiutorii din intreaga istorie universală au suferit de orbul găinii. Ei nu au identificat această faptă a abuzului in serviciu, atat de larg răspandită după opinia șefei DNA, printre cele care se află la baza unor fapte necinstite săvarșite de funcționarii publici. Și tocmai de aceea abuzul in serviciu nu a fost de nimeni incriminat. Pană cand?

Pană cand tătucul popoarelor, Iosif Vissarionovici Stalin, crescut la o școală teologică din Georgia și devenit dictator al Rusiei sovietice și apoi al intregului lagăr socialist, a descoperit că incriminarea abuzului in serviciu, desigur intr-o formă cat mai elastică, ii oferă un mecanism excepțional in scopul epurării rapide a aparatului administrativ al Rusiei mai intai și, apoi, al celorlalte state din lagărul socialist. Pur și simplu trebuiau decapați funcționarii publiciiconsiderați retrograzi, exponenți ai burgheziei, și inlocuiți cu reprezentanți ai poporului muncitor. Pentru că numai astfel putea fi instaurată dictatura proletariatului in intreg mecanismul administrativ central și local al statului de tip nou. Și astfel s-a trezit și Romania, sub comunism, cu această infracțiune a abuzului in serviciu.

Abuzul in serviciu este o instituție perfectibilă. Ea s-a dovedit aptă ca, prin modificări legislative operate ulterior, să cuprindă nu numai o sferă cat mai largă de fapte săvarșite de funcționarii publici, ci și să lărgească treptat chiar și sfera de cuprindere a noțiunii de funcționar public.

Astăzi, aproape in orice circumstanță, orice persoană care este fucționar public sau este doar asimiliată funcționarului public poate deveni oricand subiect al unei anchete penale anticorupție, indiferent ce ar fi făcut și indiferent ce nu ar fi făcut. Dacă ai cumpărat pixuri pentru primărie, ești pasibil să fi săvarșit o infracțiune de abuz in serviciu pentru că, apreciază procurorul sau chiar denunțătorul, ar fi trebuit să cumperi creioane. Și chiar dacă ai cumpăra creioane, ești pasibil să fi săvarșit infracțiunea de abuz in serviciu, pentru că procurorul sau denunțătorul consideră că le-ai cumpărat prea scump. Și pentru a stabili acest lucru, DNA are la indemană, nu-i așa, și un corp de experți. Dar și dacă nu a cumpărat creioane sau pixuri, tot abuz in serviciu se cheamă, pentru că oricand procurorul DNA poate aprecia, tot cu ajutorul denunțătorilor și experților, că ar fi trebuit să cumperi. Iar inexistența creioanelor sau pixurilor i-a creat administrației locale un prejudiciu care, și el, poate fi măsurat de către experți și conduce la confiscarea averii."

Coruptia,

nu are legatura cu muzica rock, dar sigur o are cu manelele.

@Marin2134 07.48

- marineee ! lasa-ne cu www.corectnews. al penalului sorin rosca stanescu ! in tarile civilizate nu exista abuz in serviciu in legislatie , pentru ca nu exista fapta asta ! aia sunt oameni cinstiti !:o(((

"Nicusor Constantinescu, achitat de 21 de infractiuni. Cum s-a ajuns, in Romania, sa refuzi sa aplici o hotarare judecatoreasca si sa nu patesti nimic?"

Ce a facut Nicusor e ca a ascultat muzica rock?

Iar ne credeti tampiti

Nicusor Constantinescu a dat dispozitii exprese dircetorului general RAJDP Constanta, care era in subordinea sa, pentru a impiedica controale ale Curtii de Conturi. Asta inseamna ca a ascultat muzica rock?

Nicusor Constantinescu a ignorat 11 hotarari definitive date de instante, pronuntate in perioada 2008 - 2011. Si-a bagat piciorul in ele. A refuzat sa dea avize, desi existau decizii definitive.

Asta inseamna ca a ascultat muzica rock?

Plimba ursul.

A fost achitat ,

ptr. ca are bani multi. Atat de multi ca "inmoaie inimile " multora. Nici Mazare sau Ghita nu ar face sau daca da, ar fi f. putine zile de ispasit. Ani de zile s-ar taragana, s-ar prescrie si intr-un tarziu ptr. comportament adecvat , ptr. niste carti scrise de altii, iesi din penitenciar ca toti ceilalti , doar dupa o perioada f. scurta, odihnit si bun de "treaba". Cam asta-i pe la noi cu actuala justitie si va dati seama ce va fi cu noile legi facute de niste indivizi cu putina minte intelectuala, referitor la legile justitiei.

 

Nu va inteleg deloc,sunteti de parere ca actuala justitie este

praf de varza,dar nu sunteti de acord,sa fie schimbata !!!! Suntem intr-o piesa a lui Nenea Iancu ???

Este f. simplu.

Un Niculicea, Serban sau Iordache, binenteles dirijati de Dragnea, nu au cum sa modifice legile justitiei spre bine, ei neposedand cultura si onoarea acestui fapt. Ca nu sunt multumit de actualiii... dar sigur ma inspaimanta viitorii , ce vor fi promovati de niste indivizi cu probleme.

depinde de schimbare

daca o schimbi din rau in mai rau ( ceea ce se face acum) bineinteles ca nu este bine. Dar casa intelegi iti trebuie un IQ mai mare decat temperatura camerei

Ionel Stoica, cam aiurea sa faci un articol si sa te astepti

..sa te creada lumea ca ai expus TOATE probele din dosar! Daca ai insirat doar dovezile procurorilor? Asa cum se pare! N-am vazut si dovezile APARARII! Alea nu conteaza la voi?
Oare cand veti face jurnalism?

 

...

...marine fuga la dulapul cu medicamente!

Risantea Gagescu, omul lui Abraham si al Mafiei in Justitie

In relatie de "famiglie" cu securistii, cu Voicu, Joita si Botos, alde Gagescu si Dolache au faultat multe sentinte la Curtea de Apel. Reteaua creata de Rodica Stanoiu a fost re-activata.

- De altfel, Gagescu a cerut suspendarea aplicarii CPP in propriul caz, atunci cand a vrut sa ia parte la judecarea spetei personale. Aiuritor!

Ce urmeaza ?

Ma intreb ce urmeaza .
Acest nicusor spunea sus si tare despre consiliul judetean cum ca ar fi un fel de "parlament legislativ".
Si apoi a sters-o la New York , de unde ne-a trimis un filmuletz cu el in spital , citind un ziar american .
Iar Codrin ii deplangea soarta acu niste saptamani.
Sfidarile la adresa statului , facute de el si de mazare umplu tomuri intregi.
Acum Dragnea face vorbire de descentralizare , care nu necesita schimbarea Constitutiei , si pregateste un referendum.
Ce grabiti sunteti , baieti .

 

Romanii Treziti-va !!

E semnalul clar ca doar justitia e cea care le mai asigura mentinerea la putere !! Imaginativa ca vor veni urmatoarele alegeri siiiiii vor iesi tot ei ..pentru ca nu va exista nici o institutie legala sa faca dreptate, astfel vor fura alegerile si vor ramane la putere. oppozitie nu avem (putin din USR si PMP) restul e doar peisaj, sa nu uitam ca PNL-ul a mai batut odata palma cu PSD-ul ceea ce ptr mine spune tot. Concluzie : doar noi oameni putem sa ne unim sa facem ceva ... ptr ca ei "politicieni" ne-au tradat si au batut palma ptr ei nu ptr noi.

 

In completul care a dat decizia

de achitare,m-a frapat un nume:Risantea Gagescu.
Stie cumva,cineva,de unde provine"pronumele"acesta?Ca e chiar ciudat!
In fine,am gasit fotografia,am concluzionat ca este de genul feminin(sic).
Si...am gasit si niste ispravi din experienta profesionala a persoanei in cauza:
"Halucinant,in Romania se face justitie in interes personal.Judecatoarea Risantea Gagescu(cea care a achitat-o pe Mariana Rarinca)a cerut NERESPECTAREA Codului de Procedura Penala pentru a-si salva cariera."(Romanica blues,19 august,2o15).
A-ha!
Inteleg ca o decizie a CCR l-a ajutat pe Nicusor Constantinescu sa "scape".
Romania pe mainile ciumei rosii.
Romanica blues.

 

Usa

E pregatirea ptr mustacila!
Trebuie si el salvat, dar fara sa se trambiteze prea mult.

Care justitie?!?!

Mai oameni buni(si cei pro si cei contra) in Romania nu a existat, nu exista si nu va exista justitie! Exista numai legaturi intre politicieni si judecatori, intre judecatori si avocati, intre judecatori si procurori si, nu in ultimul rand intre oamenii cu bani(de afaceri) si procurori, judecatori, avocati, politicieni pe de alta parte. Mai cum se poate sa mi se fure un bun, sa mergi cu sesizarile legale(politie, parchet, prim-procuror, judecator de camera preliminara) si acesta din urma(judecatorul de camera preliminara) sa te ,,condamne" pe tine, pagubitul, sa-i platesti hotului, avocatul si executarea silita?!?!? Intrati pe internet sa vedeti cine este mama si fratele judecatorului Lupulescu, de la Judecatoria sectorului 3 Bucuresti!? Oare cati bani a luat asta, sa ma ,,condamne" pe mine pagubitul, care a avut tupeul sa depuna plangere impotriva unui hot milionar?!

 

Rusine CCR si rusine obraznicaturilor psd ce se hlizesc

si fac comentarii prostesti in prezenta unui act de injustitie. Achitarea pachidermului Constantinescu este inca un act rusinos de sfidare a oamenilor cinstiti ai Romaniei, citi au mai ramas.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor