Nicusor Constantinescu acuza: Eu sunt sanatos la cap, judec. E o haituiala politica si abuziva! (Video)

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 12:46
3529 citiri
Nicusor Constantinescu acuza: Eu sunt sanatos la cap, judec. E o haituiala politica si abuziva! (Video)

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, joi, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca aceasta institutie duce "o haituiala abuziva si organizata" impotriva alesilor PSD, pe care vrea sa ii denigreze.

Seful CJ Constanta s-a prezentat la sediul DNA din Bucuresti pentru a depune la dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie mai multe documente eliberate de IML, care sa certifice ca starea de sanatate nu ii permite sa stea in arest, dar a tinut sa le spuna, inca o data, jurnalistilor ca este nevinovat.

Seful CJ Constanta Nicusor Constantinescu, retinut (Video)

"Nu e niciun fel de proba pentru abuz in serviciu sau alte aberatii scrise acolo. (...) Functia de presedinte al Consiliului Judetean nu are nicio legatura cu starea mea de sanatate, eu sunt sanatos la cap, judec. In fiecare miercuri este o comisie la Institutul Mina Minovici care verifica sau confirma starea pacientilor cercetati penal", a explicat Nicusor Constantinescu.

Totodata, seful CJ Constanta a comparat situatia sa cu cea a colegului sau de partid de la CJ Mehedinti si spune ca cei de la DNA "fac pe Zorro pe-acolo si fac filme western". De asemenea, Nicusor Constantinescu a spus ca "aceasta este Romania in care traim" si ca "asemenea lucruri vom tot vedea pana la alegeri", scopul lor fiind "acela de a denigra alesii PSD".

"Este o haituiala organizata, abuziva a DNA", a conchis Nicusor Constantinescu, adaugand ca in aceasta institutie au fost "oameni numiti politic" si ca "din toate dosarele facute de DNA, exista 1% care au ajuns in instanta cu finalizare", restul fiind doar bani cheltuiti fara rost.

Nicusor Constantantinescu a fost eliberat: S-a facut dreptate!

Pe 19 martie, Nicusor Constantinescu a fost retinut pentru 24 de ore, dupa care magistratii Tribunalului Bucuresti au decis cercetarea sa in stare de libertate, sub control judiciar.

Nicusor Constantinescu este acuzat ca, in perioada 2011 - 2013, ar fi refuzat in mod repetat sa puna la dispozitia auditorilor Curtii de Conturi documentele si informatiile solicitate, impiedicand astfel efectuarea a 3 controale incluse in programul de activitate al acestei institutii, infractiunea comisa fiind aceea de abuz in serviciu.

Citeste si:
De ce nu s-a mutat încă Traian Băsescu din vila protocol: ”Sper să fie o plecare civilizată”
De ce nu s-a mutat încă Traian Băsescu din vila protocol: ”Sper să fie o plecare civilizată”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a achiziţionat. El a mai spus...
USR obține în instanță organizarea unui referendum de demitere a unui primar PNL: „Poporul te pune în funcţie şi poporul te poate da jos”
USR obține în instanță organizarea unui referendum de demitere a unui primar PNL: „Poporul te pune în funcţie şi poporul te poate da jos”
Organizarea referendumului de demitere a primarului PNL din Dumbrăviţa, judeţul Braşov, Popa Zachiu, pentru care au semnat peste 1.100 de locuitori ai comunei, merge mai departe, anunţă...