Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA - acuzat de coruptie si abuz in serviciu (Video)

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 14:02
6646 citiri
Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA - acuzat de coruptie si abuz in serviciu (Video)
Foto: Ziua de Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost chemat la DNA, unde da declaratii intr-un dosar in care este acuzat de coruptie.

Dupa unele informatii, Constantinescu s-a opus in momentul in care au venit procurorii, arata B1. El este acuzat de abuz in serviciu, respectiv plati facute ilegal, si fapte de coruptie. In cele din urma, presedintele CJ Constanta s-a dus de bunavoie la sediul DNA.

Nicusor Constantinescu a dat miercuri o declaratie in care isi exprima indignarea fata de faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis in unanimitate ca legea descentralizarii este neconstitutionala, exprimandu-si opinia ca acestia nu se pot opune vointei poporului roman.

Lider PSD, atac la CCR: Nu pot fi 5 sau 9 oameni impotriva vointei poporului

"Trebuie sa reimplementam acest text, nu se poate! Cu acest proiect am castigat alegerile, nu se poate o Curte Constitutionala, indiferent cine o reprezinta, sa fie impotriva vointei poporului roman. Mergem mai departe. Nu pot fi 5 sau 9 oameni impotriva vointei poporului", si-a exprimat presedintele CJ Constanta conceptia sa despre lege.

Nu este prima declaratie ostila justitiei facuta de Nicusor Constantinescu. "Daca ma intrebati pe mine, eu pe aia de la DNA i-as da pe toti afara maine, pe toti, pentru ca fac politie politica in loc sa faca anchete profesionale", spunea acesta in octombrie 2013.

"Sper sa existe vointa politica pentru schimbare, sa se schimbe aceste lepre, sa puna niste oameni profesionisti. Merita aceasta bataie de joc, aceasta institutie sa functioneze pe banii publici?", isi spunea Nicusor Constantinescu punctul de vedere si despre inspectorii ANI, in aprilie 2013.

#Nicusor Constantinescu presedinte CJ Constanta DNA, #Nicusor Constantinescu DNA coruptie , #DNA
Comentarii