Nicusor Constantinescu a scapat de un mandat de arestare preventiva

27 Noiembrie 2014 - Nicusor Constantinescu a scapat de un mandat de arestare preventiva

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au anulat, ieri, unul dintre mandatele de arestare preventiva emise pe numele lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta. Instanta a decis inlocuirea masurii arestarii preventive cu cea a controlului judiciar, iar decizia este definitiva.

Judecatorii au decis ca Nicusor Constantinescu sa nu poata parasi tara si sa se prezinte, periodic, la Inspectoratul Judetean de Politie Constanta, desemnat cu supravegherea sa.

Turbatu cere sechestru pe averea lui Constantinescu

24 Noiembrie 2014 - Turbatu cere sechestru pe averea lui Constantinescu

Vineri a fost o zi de foc pentru presedintele ales al Consiliului Judetean Constanta (CJC), Nicusor Constantinescu.

La ora 9.00 s-a prezentat la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a discutat contestatia sefului CJC impotriva mandatului de arestare emis in dosarul certificatelor de urbanism si al controlului Curtii de Conturi, urmand ca in acest caz sa fie luata o decizie in 26 noiembrie.

Constantinescu va fi adus la instanta si in 28 noiembrie, cand se va decide daca se va mentine masura

Constantinescu a solicitat recuzarea judecatorului Cerere respinsa

22 Noiembrie 2014 - Constantinescu a solicitat recuzarea judecatorului Cerere respinsa

Presedintele ales al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a petrecut ziua de vineri incercand sa se apere in fata judecatorilor.

Pe de o parte, la Curtea de Apel Bucuresti s-a judecat contestatia la decizia arestarii preventive care a fost data in 6 noiembrie de catre Tribunalul Bucuresti in dosarul certificatelor de urbanism si al controlului Curtii de Conturi.

In acest dosar, avocatii lui Nicusor Constantinescu au depus la instanta documente medicale noi, intocmite

Lovitura dupa lovitura pentru Nicusor Constantinescu

15 Noiembrie 2014 - Lovitura dupa lovitura pentru Nicusor Constantinescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus, vineri, trimiterea in judecata a 19 persoane, in legatura cu un presupus prejudiciu de peste 30 de milioane de lei in dauna Consiliului Judetean Constanta si a peste un milion de lei in dauna statului roman.

Printre cei trimisi in judecata de DNA se numara si Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, in sarcina caruia procurorii au retinut abuz in serviciu in forma

PALMARES PENAL. Baronul de Constanta, Nicusor Constantinescu, trimis in judecata in al treilea dosar cu un prejudiciu urias

14 Noiembrie 2014 - PALMARES PENAL. Baronul de Constanta, Nicusor Constantinescu, trimis in judecata in al treilea dosar cu un prejudiciu urias

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a 19 inculpati, in legatura cu un presupus prejudiciu de peste 30 de milioane de lei in dauna Consiliului Judetean Constanta si a peste 1 milion de lei in dauna statului roman. Printre acestia se afla si presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu

Nicusor Constantinescu este acuzat de abuz in serviciu in forma continuata (6 infractiuni), spalare a banilor si constituirea unui grup infractional organizat.

Nicusor Constantinescu, judecat pentru abuz in serviciu si spalare de bani, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar

14 Noiembrie 2014 - Nicusor Constantinescu, judecat pentru abuz in serviciu si spalare de bani, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, in care este acuzat de abuz in serviciu, pentru ca ar fi facut plati nelegale, prin care a prejudiciar CJ cu peste 30 milioane de lei si statul cu peste un milion de lei.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Constanta l-au trimis in judecata pe Nicusor Constantinescu pentru sase infractiuni de abuz in serviciu, spalare a banilor si constituirea unui grup

Curtea de Apel Constanta se pronunta vineri asupra contestatie formulata de Nicusor Constantinescu

14 Noiembrie 2014 - Curtea de Apel Constanta se pronunta vineri asupra contestatie formulata de Nicusor Constantinescu

Nicusor Constantinescu s-a aflat, joi, 13 noiembrie, in fata magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dar si in fata judecatorilor Curtii de Apel Constanta.

Daca la cea dintai instanta presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta s-a prezentat pentru a sustine contestatia in anulare a mandatului in baza caruia a fost dat in urmarire internationala, emis de Curtea de Apel Bucuresti in urma cu cateva luni, la Constanta el a ajuns pentru a-si sustine cea de-a doua

Nicusor Constantinescu ramane in arest

08 Noiembrie 2014 - Nicusor Constantinescu ramane in arest

Magistratii Tribunalului Constanta au confirmat, vineri, mandatul de arestare preventiva emis in luna septembrie, in lipsa, pe numele presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Decizia a fost luata in dosarul in care acesta este judecat pentru abuz in serviciu, intrucat nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta.

Audiat de judecatori, Nicusor Constantinescu a prezentat istoricul sau medical, cum s-a desfasurat tratamentul in SUA si

Baronul de Constanta, jelit de subalterni in sala de judecata

08 Noiembrie 2014 - Baronul de Constanta, jelit de subalterni in sala de judecata

Doar patru ore, atat a apucat sa stea la Constanta Nicusor Constantinescu, dupa o absenta de aproape sapte luni, timp in care, se jura ca nu s-a sustras niciodata urmaririi penale.

Ar fi fost insa nevoit sa isi ingrijeasca sanatatea in SUA. Magistratii Tribunalului Constanta, care l-au ascultat rabdatori, au confirmat insa masura arestului preventiv in dosarul privind subfinantarea Centrului Militar Zonal.

Sedinta de judecata s-a desfasurat in prezenta familiei lui Nicusor Constantinescu,

Nicusor Constantinescu a ajuns la Tribunalul Constanta

07 Noiembrie 2014 - Nicusor Constantinescu a ajuns la Tribunalul Constanta

Nicusor Constantinescu a ajuns in urma cu putin timp la Tribunalul Constanta. Magistratii urmeaza sa confirme mandatul de arestare emis la data de 4 septembrie in dosarul privind subfinantarea Centrului Militar Zonal Constanta.

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta este sustinut in sala de familia sa, de angajati ai CJ Contanta, dar si de medicii care l-au tratat.

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie in trei dosare penale.

Nicusor Constantinescu a ajuns in Romania, urmand sa fie dus de politisti la instanta

06 Noiembrie 2014 - Nicusor Constantinescu a ajuns in Romania, urmand sa fie dus de politisti la instanta

Cursa cu care a venit Nicusor Constantinescu a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni in jurul orei 11.40, cu aproximativ un sfert de ora mai devreme decat ora programata.

Potrivit unor surse din Politie, Nicusor Constantinescu va fi ridicat de politisti de pe aeroport si dus la Tribunalul Bucuresti, care va judeca cererea de confirmare a mandatului de arestare preventiva emis pe numele lui, in luna iulie.

Daca instanta va confirma mandatul de arestare, Nicusor Constantinescu va fi

Nicusor Constantinescu, asteptat sa se intoarca in tara

06 Noiembrie 2014 - Nicusor Constantinescu, asteptat sa se intoarca in tara

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost depistat, ieri, de autoritatile din Turcia.

Desi initial oamenii legii au vrut sa-l retina, baronul PSD le-a prezentat magistratilor documente din care reiese ca intentiona sa se

Nicusor Constantinescu a fost retinut in Turcia

05 Noiembrie 2014 - Nicusor Constantinescu a fost retinut in Turcia

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut in Turcia.

Acesta se afla de 25 de zile in Turcia dupa ce a plecat din SUA, unde ii expirase viza, potrivit unor surse judiciare. Ministerul Justitiei a transmis politistilor turci documentele privind aducerea lui in tara, pentru a fi arestat preventiv in dosarele in care este judecat.

Politistii turci l-au retinut pe Nicusor Constantinescu, pe numele caruia exista in Romania un mandat de arestare.

Nicusor Constantinescu nu se mai afla in SUA, este in Turcia - SURSE din Politie

31 Octombrie 2014 - Nicusor Constantinescu nu se mai afla in SUA, este in Turcia - SURSE din Politie

Nicusor Constantinescu, pe numele caruia exista in Romania un mandat de arestare, ar fi reusit sa mai scape o data de autoritatile romane, plecand din SUA in Turcia, conform unor surse din Politie.

Pe 23 ianuarie, Nicusor Constantinescu a plecat din tara sub pretextul unor interventii medicale in SUA. De atunci, nu s-a mai intors.

Pe 7 august, Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv arestarea lui Nicusor Constantinescu pentru o perioada de 30 de zile, arestarea fiind decisa de

Cererea de extradare a lui Nicusor Constantinescu, respinsa de autoritatile SUA

31 Octombrie 2014 - Cererea de extradare a lui Nicusor Constantinescu, respinsa de autoritatile SUA

Cererea de extradare a lui Nicusor Constantinescu, formulata ca urmare a deciziei de arestare a

Protest PMP impotriva prefectului de Constanta: "Fa un bine la popor, scapa-ne de Nicusor"

29 Octombrie 2014 - Protest PMP impotriva prefectului de Constanta: "Fa un bine la popor, scapa-ne de Nicusor"

Cel putin 100 de membri ai PMP Constanta au protestat, in aceasta dupa amiaza, fata de prefectul Radu Volcinschi, ca urmare a refuzului de a-l elibera din functie pe presedintele suspendat al Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, aflat de peste sase luni in SUA.

Membrii PMP au anuntat ca au depus plangere penala, la DNA, impotriva prefectului de Constanta.

Activistii PMP Constanta au ocupat platoul din fata prefecturii, unii dintre ei conducand ATV-uri, scandand lozinci anti

DNA a cerut sechestru pe averea lui Nicusor Constantinescu, avocatul acestuia a recuzat judecatorul

24 Octombrie 2014 - DNA a cerut sechestru pe averea lui Nicusor Constantinescu, avocatul acestuia a recuzat judecatorul

Procurorul DNA a cerut, vineri, la Tribunalul Bucuresti, sa fie pus sechestru pe bunurile lui Nicusor Constantinescu, in dosarul in care este acuzat ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi, solicitarea nemaifiind solutionata intrucat avocatul acestuia a recuzat judecatorul.

La termenul de vineri al dosarului in care presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta este acuzat de abuz in serviciu, pentru ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi, procurorul DNA prezent la

Averea lui Nicusor Constantinescu, pusa sub sechestru de catre instanta

24 Octombrie 2014 - Averea lui Nicusor Constantinescu, pusa sub sechestru de catre instanta

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, vineri, sa puna sechestru pe toate bunurile lui Nicusor Constantinescu pentru a fi recuperat eventualul prejudiciu cauzat statului in dosarul in care presedintele suspendat al CJ Constanta este acuzat ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi.

Tribunalul Bucuresti a decis sa puna sechestru asigurator pe bunurile mentionate in ultima declaratie de avere de catre presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, publicata pe siteul

Nicusor Constantinescu nu poate fi, inca, extradat . Ministerul Justitiei trebuie sa ceara extradarea pentru fiecare dosar in care este judecat presedintele CJ Constanta

13 Octombrie 2014 - Nicusor Constantinescu nu poate fi, inca, extradat . Ministerul Justitiei trebuie sa ceara extradarea pentru fiecare dosar in care este judecat presedintele CJ Constanta

Magistratii Tribunalului Constanta au acceptat astazi cererea de extradare, din SUA, a lui Nicusor Constantinescu, fiind a doua solicitare acceptata de judecatorii din Romania.

Nicusor Constantinescu nu va putea fi insa extradat. Ministerul Justitiei trebuie sa ceara instantelor, si sa i se accepte, o noua extradare, pentru al treilea dosar in care este judecat presedintele CJC.

Biroul de presa al CJC, informeaza, pe de alta parte, ca prefectul de Constanta, Radu Volcinschi, nu poate

Mazare sustine ca Nicusor Constantinescu este disperat sa revina in tara, insa ii e frica de puscarie

09 Octombrie 2014 - Mazare sustine ca Nicusor Constantinescu este disperat sa revina in tara, insa ii e frica de puscarie

Radu Mazare a declarat miercuri, ca presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat din primavara la tratament medical in SUA, este "disperat sa vina in tara", insa nu stie ce decizie sa ia pentru ca-i este frica sa nu ajunga in spatele gratiilor, informeaza Agerpres.

"Am vorbit cu Nicu acum vreo trei, patru zile. Tremura carnea pe el sa vina in tara. Este disperat, a zis ca nu mai poate sa stea acolo si m-a intrebat ce sa faca. "Eu stiu Nicule? Ce sa-ti spun eu ca sa

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu e disperat sa revina in tara, dar daca vine aici si il baga la beci?

08 Octombrie 2014 - Radu Mazare: Nicusor Constantinescu e disperat sa revina in tara, dar daca vine aici si il baga la beci?

Primarul Radu Mazare sustine ca presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, "e disperat sa vina in tara" si i-a cerut sfatul, dar nu a stiut sa il sfatuiasca, el apreciind ca daca se va intoarce in Romania Constantinescu "va fi bagat la beci".

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, miercuri, ca Nicusor Constantinescu este "disperat" sa revina in Romania pentru ca nu mai poate rezista in America.

El sustine ca Nicusor Constantinescu i-a cerut

DNA are adresa lui Constantinescu din SUA, dar sustine ca nu il gaseste

08 Octombrie 2014 - DNA are adresa lui Constantinescu din SUA, dar sustine ca nu il gaseste

Actiunile si informatiile venite in ultima vreme dinspre institutiile judiciare romane care il vizeaza pe Nicusor Constantinescu dau impresia ca presedintele ales al Consiliului Judetean Constanta s-ar feri de justitie. S-au emis mandate de arestare preventiva pe numele lui inainte ca instanta sa judece pe fond acuzatiile la adresa presedintelui suspendat al CJC.

In sustinerea cauzei lor, procurorii DNA au contestat documentele medicale ce atesta starea grava de sanatate a lui

Ministerul Justitiei cere extradarea Nicusor Constantinescu a fost localizat de americani

11 Septembrie 2014 - Ministerul Justitiei cere extradarea Nicusor Constantinescu a fost localizat de americani

Tribunalului Constanta i s-a cerut sa indeplineasca ultima formalitate, inaintea extradarii din SUA a presedintelui Consiliului Judetean.

Magistratii Tribunalului Constanta vor judeca, in data de 13 octombrie, o solicitare a Ministerului Justitiei de "extradare activa" a presedintelui suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu. Surse judiciare au explicat, pentru EVZ, ca mandatul de arestare international este, deja, in SUA, iar autoritatile americane urmau sa

Nicusor Constantinescu, reactie din SUA la mandatul de arestare

29 August 2014 - Nicusor Constantinescu, reactie din SUA la mandatul de arestare

Pe 7 august, magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constanti-nescu.

Aflat in SUA, unde urmeaza un tratament medical pentru cancer la prostata, Nicusor Constantinescu a transmis o scrisoare cu privire la motivatia care a stat la baza emiterii mandatului de arestare preventiva pe numele sau, de la inceputul lunii august.

In declaratia sa, Nicusor

Nicusor Constantinescu spune ca s-au facut abuzuri asupra lui: Am informat institutii din SUA despre acest lucru

29 August 2014 - Nicusor Constantinescu spune ca s-au facut abuzuri asupra lui: Am informat institutii din SUA despre acest lucru

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, sustine, intr-un comunicat transmis joi, ca a informat mai multe institutii, intre care Ambasada SUA si Departamentul de Stat al SUA, despre "deciziile abuzive" luate impotriva sa.

El se afla in continuare in SUA pentru tratament.
Intr-un comunicat de presa transmis, joi, de Consiliul Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu sustine ca proba in baza careia ar fi fost emis mandatul de arestare preventiva pe

Nicusor Constantinescu, atac la judecatoarea care l-a arestat: Am informat institutii, inclusiv din SUA, despre abuzurile impotriva mea

28 August 2014 - Nicusor Constantinescu, atac la judecatoarea care l-a arestat: Am informat institutii, inclusiv din SUA, despre abuzurile impotriva mea

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat in continuare in SUA, sustine, intr-un comunicat transmis joi, ca a informat mai multe institutii, intre care Ambasada SUA si Departamentul de Stat al SUA, despre "deciziile abuzive" luate impotriva sa.

Intr-un comunicat de presa transmis, joi, de Consiliul Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu sustine ca proba in baza careia ar fi fost emis mandatul de arestare preventiva pe numele sau nu se afla la

Ministerul Justitiei sustine ca a intarziat legal extradarea lui Nicusor Constantinescu

28 August 2014 - Ministerul Justitiei sustine ca a intarziat legal extradarea lui Nicusor Constantinescu

Institutia spune ca a procedat corect in cazul baronului de Constanta, dar nu explica motivele intarzierii trimiterii mandatului de arestare in SUA.

Baronul de Constanta a beneficiat de libertate in America datorita ingaduintei cu care a fost interpretata legea. La o zi dupa ce EVZ a aratat ca Ministerul Justitiei a tergiversat extradarea lui Nicusor Constantinescu, institutia condusa de Robert Cazanciuc a transmis un comunicat in care spune ca si-a indeplinit atributiile ce ii revin si ca,

Nicusor Constantinescu, "bolnav" in SUA, surprins la cumparaturi in Queens | FOTO

27 August 2014 - Nicusor Constantinescu, "bolnav" in SUA, surprins la cumparaturi in Queens | FOTO

Baronul PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost surprins din nou intr-o alta ipostaza decat cea de om bolnav, ipoteza pe care a invocat-o pentru a-si justifica sederea in Statele Unite ale Americii.

De data aceasta, Constantinescu a fost surprins intr-un centru comercial din Queens.

Fotografia a fost trimisa postului de televiziune B1, de catre un telespectator. Imaginea il arata pe baronul PSD impingand un cos de cumparaturi.
De altfel, Constantinescu a cerut in luna iulie

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la mana autoritatilor din America

08 August 2014 - Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la mana autoritatilor din America

Arestarea preventiva a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, depinde de autoritatile din America. Acesta a fost dat in urmarire internationala insa, potrivit declaratiilor aparatorilor lui, baronul se afla internat intr-un spital din America.

Autoritatile din Statele Unite ale Americii urmeaza sa anunte Ministerul roman de Justitie daca l-au gasit pe Constantinescu si cand il vor extrada.

Potrivit unor surse din Politie, Nicusor Constantinescu a fost dat

Nicusor Constantinescu, patru luni de "aventura americana"

05 August 2014 - Nicusor Constantinescu, patru luni de "aventura americana"

Consiliul Judetean Constanta (CJC) a ramas fara liderul suprem in urma cu patru luni. Nicusor Constantinescu a plecat la inceputul lunii aprilie in Statele Unite ale Americii pentru a se trata de cancer, lasand conducerea judetului Constanta pe seama vicepresedintilor Cristinel Dragomir si Gheorghe Darie.

Potrivit Legii nr. 215/2001, Legea Administratiei Publice Locale, mandatul presedintelui de consiliu judetean este de 4 ani, dar inceteaza de drept in cazul in care conducatorul de CJ se

Nicusor Constantinescu, cercetat in libertate

02 August 2014 - Nicusor Constantinescu, cercetat in libertate

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au confirmat, ieri, sentinta Tribunalului Bucuresti conform careia presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, poate fi cercetat in libertate. Prin aceasta decizie definitiva, magistratii au respins contestatia inaintata de DNA fata de hotararea instantei preliminare. Amintim ca procurorii DNA cerusera instituirea masurii controlului judiciar in dosarul in care presedintele CJC este acuzat ca nu a platit o factura telefonica de 3.000 de lei a Centrului Militar

Baronul de Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost scos de sub control judiciar

01 August 2014 - Baronul de Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost scos de sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza presedintelui Consiliului Judetean Constanta si a respins cererea procurorilor DNA de mentinere a controlului judiciar in dosarul in care acesta nu s-a supus controlului Curtii de Conturi. Nicusor Constantinescu se afla in Statele Unite la tratament, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare in lipsa, intr-un alt dosar.

Pe 27 mai, Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, alaturi de el

Fotografia lui Nicusor Constantinescu a fost publicata pe site-ul Politiei Romane, la sectiunea Urmariri

28 Iulie 2014 - Fotografia lui Nicusor Constantinescu a fost publicata pe site-ul Politiei Romane, la sectiunea Urmariri

Poza lui Nicusor Constantinescu a fost postata astazi pe site-ul Politiei Romane, la sectiunea Urmariri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a emis, pentru a doua oara, mandat de arestare preventiva pe numele lui.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost dat in urmarire nationala, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au admis cererea DNA de emitere a unui nou mandat de

Nicusor Constantinescu, urmarit international. DIN NOU

26 Iulie 2014 - Nicusor Constantinescu, urmarit international. DIN NOU

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat, din nou, in urmarire generala de politie, dupa ce instanta a admis solicitarea procurorilor de a-l aresta 30 de zile.

Potrivit informatiilor de pe site-ul IGPR, Constantinescu este cautat in baza "Mandatului de Arestare Preventiva nr.3/CP din 23.07.2014 emis pentru o perioada de 30 de zile, fiind cercetat in dosarul penal nr.17805/3/2014 pentru comiterea a 3 infractiuni de complicitate la abuz in serviciu prev de art.

Tribunalul Bucuresti a decis din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu

23 Iulie 2014 - Tribunalul Bucuresti a decis din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea in lipsa a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, baronul Nicusor Constantinescu.

Judecatorii au admis cererea DNA de inlocuire a controlului judiciar cu arestarea preventiva. Asta inseamna ca baronul de Constanta va fi dat din nou in urmarire internationala. Seful CJ a fost recent suprins in timp ce se relaxa la carciuma din New York.

Dupa decizia de astazi a Tribunalului, sunt doua modalitati prin care Nicusor Constantinescu poate fi

Nicusor Constantinescu, o noua operatie in SUA. Radu Mazare: "I-au facut morfina, numai in sufletul lui sa nu fii"

22 Iulie 2014 - Nicusor Constantinescu, o noua operatie in SUA. Radu Mazare: "I-au facut morfina, numai in sufletul lui sa nu fii"

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca Nicusor Constantinescu a fost operat din nou, la New York, iar starea de sanatate a prietenului sau " nu este stabila".

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ar fi astfel in imposibilitatea sa se intoarca in tara, desi judecatorii bucuresteni l-au chemat pe 23 iulie in instanta. "Ma tot intrebati cand se intoarce, pe mine ma intereseaza cum se simte, am vorbit cu el acum doua zile, a fost operat din nou, este la New

Mandatul de arestare a sefului CJC, anulat de judecatoarea cu spatii comerciale la Constanta (rechizitorii)

16 Iulie 2014 - Mandatul de arestare a sefului CJC, anulat de judecatoarea cu spatii comerciale la Constanta (rechizitorii)

Ieri, judecatoarea Cristina Carmen Craiu, din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, a admis contestatia formulata de presedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Nicusor Daniel Constantinescu, impotriva mandatului de arestare emis pe numele sau.

Pe cale de consecinta, judecatoarea Craiu, care are, la Constanta, un teren intravilan, dar si mai multe spatii comerciale, a anulat mandatul de arestare emis pe numele sefului CJC. Acestuia i-a admis cererea de parasire a Romaniei pentru perioada

Nicusor Constantinescu, dat in urmarire internationala prin Interpol

11 Iulie 2014 - Nicusor Constantinescu, dat in urmarire internationala prin Interpol

Presedintele Consiliului Judetean Constanta este urmarit international. Procurorii DNA au cerut sa fi adus in tara si judecat. A fost dat in urmarire prin Interpol de catre Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), dupa ce acesta nu s-a mai intors din SUA la data stabilita de instanta din Romania.

Nicusor Constantinescu este dat in urmarire internationala din data de 7 iulie, cand Tribunalul Bucuresti a admis cererea IGPR de emitere a unui mandat international de urmarire pe numele

Nicusor Constantinescu mai poate sta 15 zile in America. Baronul si-a donat averea

11 Iulie 2014 - Nicusor Constantinescu mai poate sta 15 zile in America. Baronul si-a donat averea

Nicusor Constantinescu a primit permisiunea de a se opera in SUA, chiar daca sistemul romanesc este dotat atat cu robotul medical necesar, cat si cu medici de performanta, in timp ce actele din SUA nu pot fi considerate autentice, arata Curtea de Apel Bucuresti, in motivarea deciziei din 18 iunie. Presedintele suspendat al CJ Constanta si-a donat averea sotiei si copiilor. El mai poate sta in America inca 15 zile. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti.

"In faza urmaririi penale,

Instanta decide joi daca presedintele CJC se poate trata in SUA

09 Iulie 2014 - Instanta decide joi daca presedintele CJC se poate trata in SUA

Avocatul lui Nicusor Constantinescu, Marius Mocanu, a depus ieri, la Curtea de Apel Bucuresti, contestatia impotriva unei decizii din 12 iunie a Tribunalului Bucuresti prin care se respingea cererea presedintelui CJC de prelungire a sederii in SUA, pe fondul complicatiilor post-operatie aparute in lupta cu o forma agresiva de cancer la prostata.

Aceasta solutie este anterioara hotararii din 23 iunie prin care s-a dispus arestarea preventiva, insa judecatorul de la Tribunalul Bucuresti a

Presedintele CJC nu poate fi transportat in Romania !

07 Iulie 2014 - Presedintele CJC nu poate fi transportat in Romania !

Medicul american Mohamad E. Allaf, seful Departamentului de Robotica din cadrul Spitalului John Hopkins, cel care l-a operat pe presedintele CJC, Nicusor Constantinescu, a transmis autoritatilor din Romania ca seful CJC nu poate fi transportat in Romania!

* Declaratia medicului a venit ca urmare a unei cereri venite din partea procurorilor DNA, dupa ce au cerut in instanta arestarea preventiva a sefului administratiei judetene si care au dorit sa stie daca Nicusor Constantinescu poate fi

Procurorii, pusi sa verifice legalitatea ordonantei cu ajutorul careia Nicusor Constantinescu a parasit tara

03 Iulie 2014 - Procurorii, pusi sa verifice legalitatea ordonantei cu ajutorul careia Nicusor Constantinescu a parasit tara

Seful CJC a formulat mai multe cereri succesive prin care a solicitat incuviintarea parasirii teritoriului Romaniei pentru a se deplasa in Statele Unite ale Americii. In prezent, pe numele lui Nicusor Constantinescu este emis un mandat de arestare preventiva, deoarece nu ar fi respectat termenele stabilite de magistrati

Trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in doua cauze separate, Nicusor Daniel Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta

Unde a disparut baronul Nicusor? El spune ca e in SUA, autoritatile il vor da in urmarire internationala. Un sef din TVR i-a schimbat scutecele

25 Iunie 2014 - Unde a disparut baronul Nicusor? El spune ca e in SUA, autoritatile il vor da in urmarire internationala. Un sef din TVR i-a schimbat scutecele

Arestarea in lipsa a presedintelui CJ Constanta si difuzarea, de catre TVR, a informatiei ca acesta nu se mai afla in spitalul din SUA unde a fost operat ridica o intrebare legitima: unde se afla, de fapt, Nicusor Constantinescu? Radu Mazare, primarul Constantei, a dezvaluit faptul ca presedintele Consiliului Judetean Constanta a fost ingrijit in SUA de prietenul sau, Cristian Zgabercea, producatorul general al TVR.

"In SUA nu stai in spital ca in Europa. In spital stai cat timp esti operat,

Nicusor Constantinescu a fost dat in urmarire nationala

24 Iunie 2014 - Nicusor Constantinescu a fost dat in urmarire nationala

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat in urmarire nationala, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva pentru 30 de zile, potrivit unor surse din Politie, anunta Mediafax.

Sursele citate au declarat ca mandatul de arestare a ajuns, luni seara, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Dupa ce, potrivit procedurii, politistii au mers la locuinta lui Nicusor Constantinescu si au

DNA cere arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

23 Iunie 2014 - DNA cere arestarea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Baronul de Constanta, Nicusor Constantinescu, ar putea ajunge din America direct dupa gratii.

Seful Consiliului Judetean de la malul marii a plecat peste ocean pentru a-si trata cancerul si nu s-a mai intors desi ar fi trebuit sa o faca pe 5 iunie. Astfel, procurorii DNA le-au cerut judecatorilor sa dispuna arestarea sa preventiva.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a cerut, luni, la Tribunalul Bucuresti, arestarea preventiva a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor

Aflat in SUA, Nicusor Constantinescu isi bate joc de procurori: "Toate barcile si yahturile din spatele meu sunt anchetate de DNA"

21 Iunie 2014 - Aflat in SUA, Nicusor Constantinescu isi bate joc de procurori: "Toate barcile si yahturile din spatele meu sunt anchetate de DNA"

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este in convalescenta in America. El si-a postat pe Facebook o poza cu niste iahturi in spatele lui.

"Toate barcile si yahturile din spatele meu sunt anchetate de DNA pentru ca m-au ajutat sa evadez in SUA! Blocajul e la a al 5-lea yaht care e al lui Chioru si la al 9-lea care e al lui Bush jr. Cat despre a 7-a barca, aici s-au blocat, e barca cu care a venit Kunta Kynte in SUA", informeaza revista Kamikaze.

Nicusor

"Demersul DNA de a cere arestarea lui Constantinescu, criminal"

20 Iunie 2014 - "Demersul DNA de a cere arestarea lui Constantinescu, criminal"

In aceste zile, asistam la o accelerare a termenelor de judecata pentru cele doua dosare deschise pe numele presedintelui CJC, Nicusor Constantinescu - unul instrumentat de DNA Constanta si celalalt intocmit de DNA Bucuresti.

Ieri, la Curtea de Apel Bucuresti, judecatorul a amanat pentru 30 iunie o contestatie depusa de procurorii anticoruptie in dosarul deschis la Constanta. Practic, DNA incearca sa instituie in acest dosar impunerea controlului judiciar pentru Nicusor Constantinescu,

"Baronul de Litoral" sfideaza Justitia tocmai din America

18 Iunie 2014 - "Baronul de Litoral" sfideaza Justitia tocmai din America

Dupa ce a fost lasat sa se trateze intr-o clinica de peste Ocean, Nicusor Constantinescu nu s-a intors in tara la termenul stabilit de judecatori. El risca sa fi e arestat preventiv.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, risca sa fie arestat in lipsa, deoarece nu s-a intors in tara in intervalul stabilit de magistrati. Trimis in judecata sub control judiciar, Constantinescu a cerut o derogare pentru a se deplasa in Statele Unite unde avea programata o interventie chirurgicala. A

Decizia privind cererea de scoatere de sub control judiciar in cazul lui Nicusor Constantinescu, amanata peste 3 zile

16 Iunie 2014 - Decizia privind cererea de scoatere de sub control judiciar in cazul lui Nicusor Constantinescu, amanata peste 3 zile

Curtea de Apel Bucuresti a amanat judecarea contestatiei depuse de procurorii DNA impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti, care revocase masura preventiva a controlului judiciar dispusa fata de seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Urmatorul termen este 19 iunie.

Potrivit avocatului lui Nicusor Constantinescu, Marius Mocanu, Curtea de Apel Bucuresti a amanat luarea unei decizii in acest caz, apararea urmand sa depuna in instanta o serie de acte medicale pentru a

Seful "Republicii Mazare" a spart topurile baronilor penali. Nicusor Constantinescu a vrut sa-si ascunda coruptii sub pres

02 Iunie 2014 - Seful "Republicii Mazare" a spart topurile baronilor penali. Nicusor Constantinescu a vrut sa-si ascunda coruptii sub pres

Baronul PSD de Constanta a protejat abuziv o regie din subordinea sa prin care scurgea bani publici catre fi rme de casa, potrivit DNA. Nicusor Constantinescu a ignorat sentinte judecatoresti si a interzis ca actele financiar-contabile sa fie controlate. Inspectorii Curtii de Conturi arata ca nu au putut verifi ca toate bunurile CJ Constanta.

Presedintelele Consiliului Judetean Constanta (CJ), Nicusor Constantinescu (48 de ani), s-a instalat in topul baronilor locali judecati pentru coruptie.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata

27 Mai 2014 - Nicusor Constantinescu, trimis in judecata

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata, marti, de catre Directia Nationala Anticoruptie, potrivit unui comunicat al DNA, anunta B1TV.

Constanatinescu este acuzat de complicitate la trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinerea de foloase necuvenite si 21 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cu obtinerea de foloase necuvenite.

"In perioada 2007-2014, presedintele Consiliului Judetean Constanta nu a respectat dispozitiile

18 iunie, nou termen in procesul lui Constantin Nicolescu

09 Mai 2014 - 18 iunie, nou termen in procesul lui Constantin Nicolescu

Asa cum v-am informat, Curtea de Apel Bucuresti a judecat, miercuri, intr-un termen devansat, acel dosar al lui Constantin Nicolescu cu privire la reabilitarea unor scoli.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges este acuzat ca a luat fonduri PHARE de aproape 900.000 euro in baza unor acte false,

Seful CJ Constanta, trimis in judecata pentru ca nu ar fi asigurat finantarea Centrului Militar Zonal

25 Aprilie 2014 - Seful CJ Constanta, trimis in judecata pentru ca nu ar fi asigurat finantarea Centrului Militar Zonal

Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pentru abuz in serviciu in forma continuata, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.

In rechizitoriul procurorilor se arata ca, in perioada 2009 - 27 noiembrie 2013, Nicusor Constantinescu nu si-a indeplinit sau si-a indeplinit in mod defectuos, in mai multe randuri, obligatiile

Procurorii DNA au facut verificari la Primaria Deleni, in dosarul presedintelui CJC

25 Aprilie 2014 - Procurorii DNA au facut verificari la Primaria Deleni, in dosarul presedintelui CJC

Procurorii DNA Constanta au vizitat Primaria din Deleni, miercuri. Este vorba despre dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, este cercetat penal pentru sase infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice. Procurorii au verificat mai multe documente si au facut cercetari la fata locului, cu privire la terenurile ce trebuiau impadurite.

Da, au fost procurorii aici si au verificat parcelele de teren care s-au dat la Consiliul Judetean

In ziua cand Radu Mazare, primarul Constantei, a fost dus la arestare Nicusor Constantinescu, seful CJC, a primit unda verde sa plece in SUA

10 Aprilie 2014 - In ziua cand Radu Mazare, primarul Constantei, a fost dus la arestare Nicusor Constantinescu, seful CJC, a primit unda verde sa plece in SUA

Ieri, chiar in ziua in care edilul municipiului Constanta, Radu Stefan Mazare, a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, Nicusor Daniel Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a primit unda verde sa paraseasca granitele tarii.

Potrivit unor surse, seful CJC (aflat sub control judiciar) i-a anuntat pe procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Constanta, care il cerceteaza penal, ca va pleca in Statele Unite ale Americii (SUA),

La Constanta, DNA ancheteaza raul, ramul...

05 Aprilie 2014 - La Constanta, DNA ancheteaza raul, ramul...

HAITUIALA POLITICA Razboiul electoral din 2014 este dus pe toate fronturile si cu toate armele, inclusiv cu ajutorul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). O spune presedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Nicusor Constantinescu, al carui capital de imagine pare ca ii scoate din minti pe adversarii politici.

Intr-o conferinta de presa sustinuta, vineri, la sediul CJC, Constantinescu a afirmat ca, in incercarea de a-l dobori, procurorii nu se mai dau in laturi de la nimic. Culmea

Seful CJ Constanta, cercetat de DNA si pentru abuz in serviciu

04 Aprilie 2014 - Seful CJ Constanta, cercetat de DNA si pentru abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, vineri ca a fost anuntat de DNA Constanta ca procurorii au extins cercetarile in cazul sau si ca acum este acuzat de abuz in serviciu pentru mai multe hotarari ale CJ, conform Mediafax.

Constantinescu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca procurorii DNA Constanta au extins cercetarile in dosarul in care il ancheteaza, acuzandu-l de abuz in serviciu si de constituire de grup infractional organizat,

Seful CJ Constanta le cere procurorilor DNA sa-l lase sa plece in SUA sa se opereze

03 Aprilie 2014 - Seful CJ Constanta le cere procurorilor DNA sa-l lase sa plece in SUA sa se opereze

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, le-a cerut, joi, procurorilor anticoruptie, sa ii permita sa plece in Statele Unite ca sa se opereze.

El le-a prezentat mai multe inscrisuri care atesta ca sufera de diverse boli, conform Mediafax.

La intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Nicusor Constantinescu a aratat ca a adus un set de inscrisuri medicale, printre care o serie de adeverinte si documente recente de la Spitalul "Sfantul Ioan".
El a mai

"Astazi s-a facut dreptate"

21 Martie 2014 - "Astazi s-a facut dreptate"

Joi dupa-amiaza, dupa ore intregi de audieri, judecatorii Tribunalului Bucuresti au hotarat sa respinga cererea de arestare preventiva depusa de procurorii DNA in cazul presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu

* "Astazi s-a facut dreptate", a declarat presedintele CJC la iesirea din tribunal, precizand ca impreuna cu avocatul sau au adus "probe care i-au contrazis pe procurori, astfel incat judecatorul a decis sa respinga cererea de arestare"
* Nicusor

Scurt pe doi Ce-i imputa procurorii Anticoruptie lui Nicusor Constantinescu

21 Martie 2014 - Scurt pe doi Ce-i imputa procurorii Anticoruptie lui Nicusor Constantinescu

Nicusor Daniel Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), a fost prezentat, ieri, Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

Ulterior deliberarilor, seful CJC a fost pus in libertate, sub control judiciar. Decizia tribunalului nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. In acelasi dosar a fost incatusat si Adrian-George Gambuteanu, directorul Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta, in sarcina caruia

45.000 euro - "Atentia" pentru o eoliana in "Republica Nicusor Constantinescu"

21 Martie 2014 - 45.000 euro - "Atentia" pentru o eoliana in "Republica Nicusor Constantinescu"

u exista aviz de constructie care sa nu treaca pe la Consiliul Judetean Constanta sau pe la institutiile subordonate acestuia. Dobrogea este zona unde parcurile eoliene s-ar fi extins exponential daca departamentele si regiile care tin de Consiliului Judetean nu ar fi blocat sistematic proiectele.

Turbatu versus Nicusor

Omul care a pus in miscare procurorii DNA se numeste Marian Turbatu. El este principalul denuntator al lui Nicusor Constantinescu. De altfel, seful Consiliului Judetean

Denuntatorul lui Nicusor Constantinescu, un falit

21 Martie 2014 - Denuntatorul lui Nicusor Constantinescu, un falit

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, fiind acuzat de procurori ca a impiedicat controale ale Curtii de Conturi si a creat un prejudiciu de 30 de milioane de euro, prin faptul ca nu a emis sau prelungit autorizatii de construire a unor centrale eoliene.

In asteptatea deciziei daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, Constantinescu a declarat ca a fost retinut in urma unor acuzatii ale unui escroc, respectiv Turbatu Marian, care

Nicusor Constantinescu, retinut cu circ mediatic si arme de asalt

20 Martie 2014 - Nicusor Constantinescu, retinut cu circ mediatic si arme de asalt

RETINERE ABUZIVA Circul DNA a descins din nou la Constanta, in acest an greu din punct de vedere politic.

Stiut fiind faptul ca judetul nostru are un important capital electoral, vanarea "capilor" de care vor depinde alegerile in Romania, cele europarlamentare si, mult mai important, cele prezidentiale, a devenit un fapt firesc, ba chiar asteptat; in fapt, vanatoarea a fost anuntata inca din ianuarie, prin brutalul episod care a avut loc in parcarea Consiliului Judetean Constanta (CJC),

Baronul PSD Nicusor Constantinescu, retinut 24 de ore pentru 24 de acuzatii

20 Martie 2014 - Baronul PSD Nicusor Constantinescu, retinut 24 de ore pentru 24 de acuzatii

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, a fost retinut, ieri dupa-amiaza, pentru 24 de ore, de procurorii DNA Bucuresti, care au descins cu "mascatii" de la primele ore ale zile, la vila baronului PSD de la malul marii.

Dus in Capitala, la Parchet, pentru audieri, procurorii au emis pe numele lui Constantinescu o ordonanta de retinere, in care sunt emntionate 24 de capete de acuzare si un prejudiciu de peste 30 de milioane de euro.

In fapt, Nicusor

Perchezitii la sediul CJ Constanta si la locuinta lui Nicusor Constantinescu

19 Martie 2014 - Perchezitii la sediul CJ Constanta si la locuinta lui Nicusor Constantinescu

Perchezitii au loc, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Judetean (CJ) Constanta si la locuinta sefului institutiei, Nicusor Constantinescu, intr-un dosar instrumentat de DNA, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, procurorii DNA - Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2013, a unor infractiuni

Nicusor Constantinescu: Eu si Radu Mazare nu primim indicatii de la Bucuresti

17 Martie 2014 - Nicusor Constantinescu: Eu si Radu Mazare nu primim indicatii de la Bucuresti

Prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, a afirmat, luni, ca atat el cat si liderul judetean social-democrat, Radu Mazare, nu primesc indicatii de la sefii lor de partid de la nivel central, ci recomandari.

Intrebat ce se va intampla pe plan local cu directorii institutiilor deconcentrate sustinuti de PNL, Constantinescu a spus ca nu stie inca, mentionand ca liderilor PSD Constanta li s-a recomandat sa aiba relatii de prietenie cu reprezentantii PNL.

"Nu am primit

Baronul de Constanta nu scapa de controlul judiciar

13 Februarie 2014 - Baronul de Constanta nu scapa de controlul judiciar

Tribunalul Constanta a respins solicitarea presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, de ridicare a controlului judiciar. DNA il cerceteaza pentru sase infractiuni de abuz in servici. Decizia este definitiva.

Presedintele CJ Nicusor Constantinescu, urmarit penal pentru sase infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, a depus, ieri, la Tribunalul Constanta, o plangere impotriva masurii de control judiciar dispusa de DNA. A doua zi, magistratii

BARONUL DE LITORAL. Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a revenit in tara dupa tratamentul facut in SUA

01 Februarie 2014 - BARONUL DE LITORAL. Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a revenit in tara dupa tratamentul facut in SUA

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a revenit in tara vineri seara dupa ce a fost plecat pentru a se trata medical la o clinica din SUA, au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai CJ.

Pe 23 ianuarie, Constantinescu a plecat din Romania, insotit de sotie, pentru a se interna la spitalul Stanford din California.

Pe 17 ianuarie, magistratii Judecatoriei Constanta au respins cererea presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, de ridicare a

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a plecat joi, insotit de sotie, in SUA

23 Ianuarie 2014 - Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a plecat joi, insotit de sotie, in SUA

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a plecat joi din Romania, insotit de sotie, pentru a se interna la spitalul Stanford din California - SUA, au declarat pentru AGERPRES reprezentanti ai forului judetean. Potrivit acestora, Constantinescu a fost reprogramat pentru a se putea trata la prestigioasa unitate medicala.

"In cazul in care tratamentele medicale nu vor fi finalizate pana pe 30 ianuarie, in conditiile in care starea sa de sanatate este grava si

Nicusor are doua saptamani ca sa se trateze

18 Ianuarie 2014 - Nicusor are doua saptamani ca sa se trateze

Presedintele CJ Constanta a cerut sa iasa din tara si dupa 30 ianuarie. Un judecator nu a fost de acord.

Judecatoria Constanta a decis, definitiv, ca Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, nu poate parasi Romania dupa data de 30 ianuarie. Un magistrat a respins ca nefondata solicitarea alesului local de a-i fi ridicata interdictia de a parasi tara. In urma acestei decizii, Constantinescu mai poate pleca si reveni in tara doar timp de doua saptamani.

Dupa 30 ianuarie,