Nicusor Constantinescu isi face campanie in scoli cu ceasuri de perete (Video)

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 12:14
1871 citiri
Nicusor Constantinescu isi face campanie in scoli cu ceasuri de perete (Video)

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a distribuit unor elevi de gimnaziu circa 11.500 de ceasuri de perete pe care este scris numele sau, in conditiile in care legea interzice campania electorala in scoli.

Ceasurile au fost distribuite drept cadou de Paste in cadrul Programului de "sustinere a invatamantului prescolar si clasele 0-VIII din mediul rural al Judetului Constanta", finantat din bugetul CJ Constanta cu o suma de 8.173.200 de euro fara TVA pentru perioada 2013-2017, informeaza Centrul de Investigatii Media.

In cadrul acestui program, 34.500 de prescolari si scolari din judet primesc pachete cu imbracaminte, incaltaminte, dulciuri, fructe si jucarii. Pachetele sunt facute de o firma aleasa prin licitatie de CJ Constanta, care a fost obligata prin contract sa includa in pachet ceasul respectiv.

In caietul de sarcini pentru participantii la licitatie se cere explicit ca: "Pe cadran se va regasi un text ce va fi comunicat ofertantului castigator in maximum cinci zile de la semnarea contractului, de catre autoritatea contractanta".

Licitatia a fost castigata de SC Tomis Rent SRL din Constanta, care se ocupa cu inchirierea si subinchirierea de imobile, are doi angajati si este abonata la contracte cu statul.

Asa se face ca pe cadranul alb al ceasurilor sta scris "Presedintele Consiliului Judetean Constanta Constantinescu Nicusor Daniel". Ceasurile au fost distribuite in scoli si au ajuns in clasele copiilor, dupa cum reiese dintr-o stire difuzata de una dintre televiziunile locale, Reporter NTV Constanta.

Nicusor Constantinescu are mai multe dosare deschise de DNA in care este acuzat de fapte de coruptie. In urma cu trei saptamani, el a fost retinut in unul dintre dosare, dar nu a fost arestat preventiv, judecatorii apreciind ca poate fi cercetat in stare de libertate din cauza problemelor de sanatate.

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...
Comentarii
Constant
rank 5
Cite prostate isi poate cumpara Nicusor cu 8 milioane de euro?
MacGigi
rank 5
Pe Nicusor Constantinescu asta se pare ca il mananca prostata