Seful CJ Constanta Nicusor Constantinescu, saltat de mascati de acasa si adus la Bucuresti (Video)

Miercuri, 19 Martie 2014, ora 13:45
6378 citiri
Seful CJ Constanta Nicusor Constantinescu, saltat de mascati de acasa si adus la Bucuresti (Video)

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost saltat, miercuri, de mascati de la domiciliu. El va fi adus la sediul DNA Bucuresti.

Miercuri dimineata, procurorii DNA au descins la sediul CJ si la mai multe institutii din judet, pentru a ridica documente necesare in dosarul de coruptie in care este implicat Nicusor Constantinescu, transmite Romania TV.

Nicusor Constantinescu nu a dorit sa faca declaratii in momentul in care a fost urcat in duba oamenilor legii.

Perchezitii la Consiliul Judetean Constanta. Nicusor Constantinescu, dus la audieri (Video)

Nicusor Constantinescu se afla sub control judiciar, ceea ce inseamna ca trebuie sa se prezinte la audieri de fiecare data cand i se solicita acest lucru. Totodata, el trebuie sa ii anunte pe oamenii legii daca isi schimba domiciliul.

Pe 15 ianuarie, seful CJ Constanta a fost saltat de procurorii anticoruptie chiar de pe strada, din fata sediului institutiei pe care o conduce. Pentru ca nu s-a prezentat la sediul DNA cand a fost chemat, el a fost inconjurat de procurori si luat de pe strada, la data mentionata.

Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA - acuzat de coruptie si abuz in serviciu (Video)

Totusi, pentru ca a incercat sa se opuna Nicusor Constantinescu a fost urcat cu forta in duba anchetatorilor, nu inainte de a striga in gura mare ca este victima unui abuz.

Dupa audieri, lui Nicusor Constantinescu i s-a dat drumul si i s-a spus ca are interdictia de a parasi tara pe o perioada de 30 de zile.

Procurorii DNA informasera ca au inceput urmarirea penala fata de Constantinescu, pentru sase infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice.

#Nicusor Constantinescu saltat mascati, #Nicusor Constantinescu DNA dosar coruptie , #PSD Constanta