Perchezitii la Consiliul Judetean Constanta. Nicusor Constantinescu, dus la audieri (Video)

Miercuri, 19 Martie 2014, ora 08:43
3350 citiri
Perchezitii la Consiliul Judetean Constanta. Nicusor Constantinescu, dus la audieri (Video)
Foto: Arhiva

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi dus, miercuri dimineata, la DNA Bucuresti pentru audieri.

Mai multe perchezitii au loc la Consiliul Judetean si alte institutii din Constanta, informeaza Realitatea TV.

Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA - acuzat de coruptie si abuz in serviciu (Video)

Digi 24 a anuntat ca se fac perchezitii si la domiciliul lui Nicusor Constantinescu.

Acesta se afla sub control judiciar si trebuie sa se prezinte la DNA ori de cate ori este chemat si sa anunte daca isi schimba domiciliul.

Nicusor Constantinescu, urmarit penal: M-au tratat ca un animal, ca un criminal! E politie politica!

Pe 15 ianuarie, Nicusor Constantinescu a fost ridicat de procurorii anticoruptie din fata sediului CJ si dus la audieri la DNA. La momentul respectiv, acesta a incercat sa se opuna si nu a vrut sa urce in masina anchetatorilor.

Ajuns la DNA, Seful Consiliului Judetean Constanta a fost audiat o ora si jumatate, iar la iesire a anuntat ca va face plangere la Parchet pentru modul in care a fost ridicat, acuzand procurorii de abuz si politie politica.

Procurorii DNA informasera ca au inceput urmarirea penala fata de Constantinescu, pentru sase infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice.

Efectele noului Cod Penal in cazul Nicusor Constantinescu: Cu ce a fost inlocuita interdictia de a parasi tara

In aceeasi zi s-a comunicat ca acesta are interdictia de a parasi tara pe o perioada de 30 de zile. A doua zi seful CJ Constanta a contestat-o. A primit permisiunea de a parasi tara pana in 30 ianuarie, respectiv pentru o perioada de 15 zile, insa pe 17 ianuarie, magistratii au respins cererea sa de ridicare a interdictiei de a parasi tara timp de 30 de zile. Decizia a fost definitiva.

Pe 23 ianuarie, Constantinescu a plecat in SUA, pentru a face mai multe investigatii medicale.

#Nicusor Constantinescu audieri, #Nicusor Constantinescu audieri DNA, #Nicusor Constantinescu dosar coruptie , #stiri Nicusor Constantinescu