Nicuşor Dan, despre promisiunile din 2020: ”Am avut anumite naivităţi când le-am făcut”

Sambata, 17 Februarie 2024, ora 08:40
2228 citiri
Nicuşor Dan, despre promisiunile din 2020: ”Am avut anumite naivităţi când le-am făcut”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan FOTO/Facebook

Primarul Nicuşor Dan a admis că în anul 2020 a ”avut anumite naivităţi” în momentul în care a făcut unele promisiuni, dând ca exemplu trenul metropolitan.

”O parte importantă. Pe unele, recunosc, am avut anumite naivităţi la momentul în care le-am făcut, cum ar fi trenul metropolitan despre care nu avem informaţiile care este starea. E un proiect care aşteaptă CFR-ul, în linii mari, să-şi modernizeze şinele pe care le are în proprietate şi are un studiu de fezabilitate, are un program după care vrea să le modernizeze, noi trebuie să stăm după ei”, a afirmat Nicuşor Dan, vineri seară, la Digi 24.

Edilul a spus că pe ”chestiunile mari”, cum ar fi termoficarea, accesarea de fonduri europene, începerea unor proiecte mari, s-au făcut paşi înainte.

Nicuşor Dan a vorbit şi despre una dintre cele mai mari probleme ale Capitalei, cea a traficului rutier.

”Dacă vorbim de trafic, privind obiectiv, nu există soluţie miraculoasă. După ce 20 de ani am aruncat cu blocuri peste tot fără să facem niciun fel de studiu de trafic, am înghesuit oameni, am construit mini-cartiere fără nicio şcoală, fără nicio grădiniţă, nu poţi să vii cu o soluţie miraculoasă, să spui: ”construiesc două poduri...” De altfel, în anul 2023 s-au construit patru poduri în Bucureşti: unu de noi, unu de Sectorul 4, două de Sectorul 3. S-a simţit ceva? Nu s-a simţit! Deci nu există soluţie miraculoasă la trafic, mai ales după tot haosul ăsta care a fost creat. Ce am făcut pe termen scurt a fost, într-o oarecare măsură, ce a ţinut de noi, nu vorbesc de sectoare, a fost să stopăm sursa răului, adică această construcţie haotică în Bucureşti”, a adăugat edilul.

Quarterly Report - Editia 4

Undă verde pentru metroul clujean. Consiliul Județean a emis autorizaţia de construire
Undă verde pentru metroul clujean. Consiliul Județean a emis autorizaţia de construire
Consiliul Judeţean Cluj a anunţat marți, 21 mai, că preşedintele CJ, Alin Tişe, a emis autorizaţia de construire pentru metroul clujean. "Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul...
Burduja, ironic la adresa lui Nicușor Dan: "Bilanţul dânsului este, în termeni matematici, zero"
Burduja, ironic la adresa lui Nicușor Dan: "Bilanţul dânsului este, în termeni matematici, zero"
Bilanţul real al mandatului actualului edil, Nicuşor Dan, este egal cu zero, a declarat luni, 20 mai, într-o conferinţă de presă, candidatul PNL pentru funcţia de primar general al...
#Nicusor Dan Primaria Capitalei, #promisiuni, #termoficare Bucuresti, #tren metropolitan , #stiri Nicusor Dan