Nicusor Dan da in judecata RADET: Este o bataie de joc la adresa bucurestenilor

Miercuri, 23 Ianuarie 2019, ora 09:55
3549 citiri
Nicusor Dan da in judecata RADET: Este o bataie de joc la adresa bucurestenilor
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Deputatul Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca va da RADET in judecata pentru ca refuza sa comunice informatii referitoare la avariile la reteaua de termoficare. El sustine ca regia vrea sa ascunda situatia dezastruoasa, in urma lipsei de implicare si nepriceperii actualei administratii locale.

"Am decis sa dau in judecata RADET pentru ca refuza sa comunice informatii publice, din dorinta de a ascunde situatia dezastruoasa in care se afla regia, in urma lipsei de implicare si nepriceperii actualei administratii locale.

Am solicitat RADET, in baza Legii privind liberul acces la informatiile de interes public, situatia avariilor la reteaua de termoficare, de la 1 noiembrie si pana in prezent, precum si numarul sesizarilor primite de la cetateni in aceeasi perioada.

Dupa aproape doua saptamani, RADET mi-a trimis comunicatul de presa al Primariei Generale, intins pe sase pagini, in care Gabriela Firea se lamenteaza, arunca vina pe primarii dinaintea ei pentru situatia in care se afla RADET si desigur vine cu noi promisiuni pentru viitor. Nimic concret pentru prezent, nicio masura pentru ca bucurestenii sa nu mai inghete cu miile in aceasta iarna in casele lor, in conditiile in care isi platesc la zi facturile catre RADET", a scris pe Facebook Nicusor Dan.

El mai afirma ca raspunsul RADET nu are nicio legatura cu solicitarea sa.

"Este o bataie de joc la adresa bucurestenilor, care imi trimit mesaje constant privind problemele pe care le au cu apa calda si caldura, precum si modul in care ii trateaza angajatii regiei atunci cand le semnaleaza situatiile din teren. (...) Voi merge mai departe, in instanta, pentru a obtine raspunsuri la solicitarea mea si ii incurajez in continuare pe bucuresteni sa imi trimita mesaje cu avariile si cu livrarile de apa calda si caldura sub parametrii normali pentru a realiza impreuna #HartaFriguluiRADET", conchide Dan.

Amintim ca elevii din cinci institutii de invatamant din Capitala au fost trimisi acasa, marti, din cauza unei avarii la RADET, institutia subliniind ca problema va fi rezolvata pana miercuri.

La randul sau, Gabriela Firea a sustinut, saptamana trecuta, ca problemele RADET sunt cunoscute, insa nu poate fi rezolvat in doi ani ceea ce nu s-a facut de la "Revolutie incoace".

Quarterly Report - Editia 4

Nicolae Ciucă, despre cartea pe care o va lansa: ”Ca să nu mai fie niciun fel de enigmă legată de propria-mi persoană”
Nicolae Ciucă, despre cartea pe care o va lansa: ”Ca să nu mai fie niciun fel de enigmă legată de propria-mi persoană”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a dezvăluit joi, 23 mai, motivul pentru care va lansa o carte, explicând că a considerat că este bine să vină cu o descriere a tot ceea ce a însemnat...
Ironie fină din partea lui Ciolacu la adresa lui Nicușor Dan. "Nu are curaj să vină singur într-un studio să se vadă cu doamna Firea"
Ironie fină din partea lui Ciolacu la adresa lui Nicușor Dan. "Nu are curaj să vină singur într-un studio să se vadă cu doamna Firea"
Pentru ca nu a acceptat să participe încă la o dezbatere televizată împreună cu candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, Nicușor Dan, actualul edil, este aspru criticat de...
#Nicusor Dan judecata RADET, #Nicusor Dan RADET Bucuresti , #candidat primaria Bucuresti