Nicusor Dan ii raspunde lui Cezar Preda: Ma asteptam la calomnii din partea PSD

Vineri, 20 Mai 2016, ora 19:19
4462 citiri
Nicusor Dan ii raspunde lui Cezar Preda: Ma asteptam la calomnii din partea PSD
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a raspuns, vineri, acuzatiilor aduse de PNL in legatura cu firmele si persoanele care l-au finantat in campanie.

Nicusor Dan a catalogat acuzatiile drept "declaratii mincinoase" si a precizat ca "oamenii pe care ii ataca Cezar Preda sunt antreprenori romani autentici".

"Se pare ca am devenit tinta predilecta a atacurilor de campanie ale PNL. Sincer, ma asteptam la astfel de atacuri mizere mai degraba din partea PSD. Ei sunt mai obisnuiti cu astfel de calomnii. Cezar Preda, de la PNL, a facut astazi niste declaratii mincinoase despre mine si o parte dintre oamenii care ma sprijina", arata Nicusor Dan intr-un comunicat remis Ziare.com.

El precizeaza ca oamenii pe care ii ataca Cezar Preda sunt "antreprenori romani autentici, oameni al caror profesionalism si onestitate a fost recunoscut in cele mai importante tari din Europa".

"Si da, sunt oameni care au ales sa vina alaturi de mine si care au avut curajul sa faca public faptul ca au sustinut financiar campania mea electorala", a adaugat candidatul USB.

Nicusor Dan a lansat un apel public catre Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si Gabriela Firea, candidatul PSD pentru functia de primar.

"Va cer sa anuntati public care sunt cheltuielile pe care le-ati facut in campania electorala, care sunt veniturile si de unde ati luat banii. Uniunea Salvati Bucurestiul este singura formatiune care a facut publice toate informatiile legate de finantarea campaniei electorale. Va cer sa dati dovada de aceeasi transparenta", a precizat Nicusor Dan.

Cezar Preda: Nicusor Dan, candidatul impins in lupta electorala de PSD

Purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda a afirmat, vineri, ca Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Generala, este sustinut de oameni de afaceri cu interese legate de PSD, printre care si o firma din domeniul imobiliar. Preda a aratat ca actiunile ONG-ului lui Nicusor Dan s-au indreptat impotriva concurentilor acestei firme si a apreciat ca e vorba de un conflict de interese.

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, lista persoanelor care au donat peste 10.000 de lei pentru campania sa electorala, printre care multi antreprenori din zona IT, matematicieni, dar si fiul lui Ion Ratiu, Nicolae Ratiu, sefii Emag, Skin Media si fondatorul Bitdefender.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Nicusor Dan raspunde Cezar Preda, #Nicusor Dan finantare campanie , #candidat primaria Bucuresti