Stelian Ion: Cred ca Nicusor Dan va castiga Primaria Capitalei. Orice alta propunere de candidatura este o aflare-n treaba

Miercuri, 25 Septembrie 2019, ora 10:47
5179 citiri
Stelian Ion: Cred ca Nicusor Dan va castiga Primaria Capitalei. Orice alta propunere de candidatura este o aflare-n treaba
Foto: Facebook/Stelian Ion

Stelian Ion considera ca Nicusor Dan va castiga functia de primar al Capitalei si ca va fi un edil bun. In plus, crede deputatul USR, orice alta propunere de candidatura ar fi doar o pierdere de timp.

Setelian Ion a scris pe Facebook ca Nicusor Dan a fost cel care l-a inspirat sa intre in politica prin "determinarea cu care a luptat ani de zile contra abuzurilor administratei locale din Bucuresti".

"Este omul care, prin exemplul personal, prin munca dusa pana la epuizare, prin fapte, nu prin vorbe goale, a reusit sa ne convinga ca se poate face si altfel de politica, modest, decent, principial, cu fata indreptata spre oameni.

Cunoscandu-l mai bine in acesti ultimi trei ani, am descoperit un om echilibrat, pragmatic, cerebral, al carui mare 'defect' este acela ca are principii pe care se incapataneaza sa le si respecte, nu doar sa le afirme. Unii, mai "flexibili", il acuza pentru acest motiv de inflexibilitate", a punctat deputatul.

Stelian Ion mai spune ca in Nicusor Dan a descoperit un matematician exceptional care are si temeinice notiuni de drept. "Anii petrecuti in tribunale, in sute de procese prin care a demontat abuzurile administratiei, l-au facut sa inteleaga cum functioneaza justitia si cum se aplica legile. In materie de contencios administrativ are mai multa experienta decat multi avocati.

In Comisia de Administratie publica a Camerei Deputatilor in care activeaza a demonstrat, daca mai era nevoie, ca mananca administratie publica pe paine. Daca ai nevoie de un sfat, de o opinie referitoare la un proiect de lege care vizeaza domeniul administratiei publice, il suni pe Nicusor si, in cateva cuvinte, te lamureste", a punctat el.

Stelian Ion a mentionat ca, de-a lungul anilor, Nicusor Dan a demonstrat ca stie ca nimeni altul problemele Bucurestiului, pentru care gaseste de fiecare data si solutii.

"De fapt, el pune intotdeauna accentul pe aceste solutii, nu pe critica.

Am observat ca Nicusor este un om al dialogului. Este respectat de interlocutori din toate spectrele politice, chiar daca este cel mai aprig adversar al unora. Nu jigneste, isi respecta intotdeauna cuvantul, vine intotdeauna cu argumente", a notat el, adaugand ca Nicusor Dan este un om de echipa.

"Nicusor se bucura de o incredere enorma din partea bucurestenilor, care stiu ce a facut pentru ei si care sunt constienti de ceea ce poate face pe viitor, in calitate de primar. Alegerile locale trecute au demonstrat asta. Orice sondaj, facut la orice ora, va arata exact acelasi lucru. In plus, dintre toti candidatii are cele mai mari sanse sa fie sprijinit de toate partidele de opozitie care isi doresc cu adevarat sa nu mai castige Firea si PSD-ul.

Reusind o sustinere din partea intregii opozitii la Primaria Bucuresti, acest model va putea fi multiplicat cu succes in toata tara, acolo unde sunt premisele unei astfel de colaborari. In acest fel se poate asigura inlaturarea PSD-ului din primariile pe care si le-au transformat in feude.

Eu cred ca Nicusor Dan va castiga Primaria Capitalei si va face o treaba excelenta ca primar. Orice alta propunere de candidatura este o aventura neinspirata, o aflare-n treaba", a concluzionat deputatul Stelian Ion.

Nicusor Dan s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, el precizand ca sondajele arata recurent ca este omul politic din opozitie cu cea mai mare intentie de vot a bucurestenilor.

Protocolul Aliantei USR PLUS stabileste ca cele doua partide vor avea candidati comuni la alegerile locale de anul viitor. PLUS l-a desemnat pe fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu drept candidat pentru Primaria Capitalei.

Citeste si Dan Barna: Daca Nicusor Dan are cea mai buna pozitie pentru Primarie, il sustinem, nu e problema

A.G.

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
#Stelian Ion Nicusor Dan primarie, #Nicusor Dan Primaria Capitalei , #candidat primaria Bucuresti