Nicusor Dan: Este o lupta de valori in care eu vreau ca fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 23:50
9064 citiri
Nicusor Dan: Este o lupta de valori in care eu vreau ca fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca aceasta campanie electorala pe care o duce este impotriva imposturii, dar si o lupta de valori unde "nu vrea sa-i spuna fiicei sale ca o panarama este mare vedeta". Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook unde a criticat termenul folosit de Nicusor Dan, iar liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut acestuia sa iasa din politica.

El a adaugat ca este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale "sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta". Dan a mai spus ca "fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie".

"Am spus ca aceasta campanie e mai mult decat o discutie despre cine aduce apa calda, cat de ridicol poate sa sune asta. Este de fapt o campanie despre valori, este o campanie despre demnitate si este o campanie impotriva imposturii. De cand a inceput campania asta ma tot gandesc cum e posibil totusi, cum e posibil ca sa nu fie evident ca o sa castigam, in conditiile in care orasul este in faliment, in care oamenii nu au apa calda, traficul e sufocat, poluarea e mai mare? Cum e posibil? Si raspunsul este, daca ne uitam in istoria recenta, o sa vedem ca aceasta aberatie este posibila cand reactia oamenilor la puterea instalata e disproportionat de mica, pentru ca in anii '80 vedeam cu totii magazinele goale si ni se spunea la televizor ca o ducem foarte bine.

Lupta de valori in care eu vreau ca fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta, da? Si, din pacate, suntem cam la egalitate. Fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie", a declarat Nicusor Dan la un eveniment care a avut loc in zona Teatrului National Bucuresti unde a prezentat prioritatile programului Noul Bucuresti si solutiile pe care le propune pentru modernizarea Capitalei.

Gabriela Firea: Voi fi mereu alaturi de toate femeile

Gabriela Firea a scris pe pagina ei de Facebook, in replica la declaratia lui Nicusor Dan: "Sunt si voi fi mereu alaturi de toate femeile! Am incercat sa le usurez viata pe cat posibil. Ele duc greul! Nu sunt "panarame", cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, sotii, prietene, iubite. Ca si mine".

Si liderul PSD, Marcel Ciolacu a reactionat: "Injuratura groasa nu tine loc de valori, proiecte si solutii! Si nici nu va salva Bucurestiul!

Atunci cand jignesti o femeie, te descalifici ca om.

"Noul" om politic inseamna un munte de ura, frustrare si limbaj suburban.

"Noul" om politic Nicusor Dan trebuie sa inteleaga ca alegerile sunt o competitie politica. Dar dincolo de ea, trebuie sa fim oameni!

Ati jignit o doamna, ati jignit copiii, ati jignit pensionarii! Pe toata lumea!

Nicusor Dan, cere-ti repede iertare si pleaca din politica! Oricum pentru tine se termina totul duminica", se arata in mesajul acestuia.

Citeste si:
Zeci de noi bugetari în Guvernul Ciucă. Servicii călduțe la stat apărute peste noapte
Zeci de noi bugetari în Guvernul Ciucă. Servicii călduțe la stat apărute peste noapte
Numărul bugetarilor crește aproape continuu în Executivul de la București, după ce ministerul Cercetării și Digitalizării a dispus crearea a 87 de posturi noi, plus un nou post de...
Sectorul 5, moștenire de familie? Băiatul lui Piedone și pupilul Gabrielei Firea se luptă pentru candidatura la primărie SURSE
Sectorul 5, moștenire de familie? Băiatul lui Piedone și pupilul Gabrielei Firea se luptă pentru candidatura la primărie SURSE
Vlad Popescu, băiatul lui Cristian Popescu Piedone, ar vrea să candideze pentru funcția de primar al Sectorului 5, lăsată vacantă de tatăl său, ca urmare a condamnării la patru ani de...