Un lider din PNL a cerut demisia lui Nicușor Dan: „Ne-am săturat să așteptăm să vă treziți tu și echipa ta de pokemoni incompetenți”

Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 15:35
2118 citiri
Un lider din PNL a cerut demisia lui Nicușor Dan: „Ne-am săturat să așteptăm să vă treziți tu și echipa ta de pokemoni incompetenți”
Tot mai mulți liberali se dezic de primarul Capitalei Nicușor Dan FOTO Facebook / Nicușor Dan

Președintele PNL Sector 4 Pavel Popescu a reacționat în cazul tragediei de la Lacul Morii și i-a cerut voalat primarului Capitalei Nicușor Dan să demisioneze dacă nu reușește să gestioneze primăria.

Pavel Popescu l-a criticat pe Nicușor Dan, despre care spune că are o „politică cretină”

„În astfel de cazuri, politicienii slabi tind să se ascundă în birouri fugind de responsabilitate. Îmi pare rău, nu am cum să nu pronunț nume: Nicușor Dan și politica absolut cretină a instituțiilor aflate în subordinea sa. Vă invit să intrați pe site-ul Autorității pentru supravegherea și protecția animalelor București. În momentul în care administrația locală transformă radical o instituție din una de supraveghere într-un ONG de protecție a animalelor, ajungem unde ajungem”, a transmis deputatul într-un mesaj pe Facebook.

Mai departe, liberalul îi transmite primarului general să demisioneze dacă nu reușește să-și „facă ordine în primări”. Totodată, acesta îl atacă pe edil, precizând că are o echipă de „pokemoni incompetenți”.

„Nicușor, ieși naibii odată din universul tău paralel, fă-ți ordine în primărie și condu! Dacă nu poți, pleacă. Pleacă pentru că ne-am săturat să așteptăm să vă treziți tu și echipa ta de pokemoni incompetenți care negociază pe viețile oamenilor. Vă spun foarte clar: nu e un mesaj politic, astăzi nu este despre cărui partid politic îi aparține primarul Bucureștiului. Este despre incompetența care omoară oameni și lașitatea unora de a-și asuma responsabilitatea acoperindu-se de adrese la fel de tâmpite ca politicile pe care le promovează”, a conchis Pavel Popescu.

#NIcusor Dan, #primarul capitalei, #pavel popescu , #stiri Nicusor Dan