Nicușor Dan, surprins singur pe holul Tribunalului: ”Ce faceți dacă nu câștigați alegerile?”. Reacția primarului VIDEO

Autor: Dan Stan
Sambata, 18 Mai 2024, ora 15:07
8368 citiri
Nicușor Dan, surprins singur pe holul Tribunalului: ”Ce faceți dacă nu câștigați alegerile?”. Reacția primarului VIDEO
Nicușor Dan, pe holul Tribunalului București / Capturi foto YouTube, Marian Ceaușescu

În această săptămână, Nicușor Dan a fost surprins de protestatarul Marian Ceaușescu singur, pe holul Tribunalului București. Primarul a fost provocat să abordeze mai multe subiecte, precum investițiile, dosarele penale și războiul declarațiilor, din contextul alegerilor.

Pentru că Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Sebastian Burduja și Cristian Popescu Piedone l-au „mitraliat" pe Nicușor Dan, în această campanie, primarul în exercițiu a explicat de ce preferă să nu se implice în scandaluri:

„Am încercat oamenilor să spun... Voi veni și cu un raport complet, luni dimineață. Nu am comunicat foarte bine de-a lungul acestui mandat, am încercat să mă concentrez asupra a ceea ce am făcut, de fapt, în acești trei ani și jumătate. Dacă va fi nevoie, voi răspunde, dar până acum nu am simțit nevoia", a explicat Nicușor Dan.

El a dezvăluit și ce va face dacă nu va obține un nou mandat de primar.

„O să mă întorc la Institutul de Matematică și sper să fiu primit în Asociația Salvați Bucureștiul și ne vom reîntâlni aici, la Tribunal", a declarat oficialul PMB.

Nicușor Dan susține că este un primar curat

În plus, Dan a vorbit și despre plângerile penale făcute pe numele său, din partea adversarilor politici, respectiv cele făcute de „rechinii imobiliari":

„În cazul meu, nu s-a trecut niciodată la cercetarea față de persoană. Așa, plângeri am 10-20, nu mai știu câte am. O singură dată am fost chemat, la Parchetul General, a fost o plângere făcută de cineva, că noi, de la USR, am furat identitatea USB. I-am explicat doamnei procuror că am fost aceiași oameni, care am înființat două partide, pentru a nu pierde o siglă", a mai transmis Nicușor Dan, în vlogul lui Marian Ceaușescu.

 • 21.000 de lei net este salariul lunar al lui Nicușor Dan.
 • Bucureștiul după alegeri. Ce rămâne din trenul metropolitan: "Ne punem bețe în roate singuri. Mobilitatea nu ține cont de astfel de granițe" VIDEO
  Bucureștiul după alegeri. Ce rămâne din trenul metropolitan: "Ne punem bețe în roate singuri. Mobilitatea nu ține cont de astfel de granițe" VIDEO
  De luni până vineri, fiecare dimineață în București înseamnă blocaje la intrările în oraș, mers lent pe marile artere, nervi și poluare. Seara, scenariul se repetă. Autoritățile...
  Nici n-a câștigat bine al doilea mandat că Nicușor Dan se gândește deja la următorul. "Îmi doresc și un al treilea"
  Nici n-a câștigat bine al doilea mandat că Nicușor Dan se gândește deja la următorul. "Îmi doresc și un al treilea"
  Nicușor Dan nici nu s-a instalat bine la Primăria Capitalei pentru al doilea mandat, că deja se gândește la următoarele alegeri și la o nouă victorie. El spune că totul înseamnă...
  #NIcusor Dan, #alegeri, #marian ceausescu, #Tribunal , #Alegeri locale 2024
  1. Ultimele rezultate parțiale publicate de BEC. Unde se organizează un nou tur de departajare între candidați
  2. Florian Coldea ar fi fost consilierul secret al premierului unei țări NATO din Balcani. Legăturile cu un cunoscut cartel al drogurilor
  3. Schimbare la 180 de grade. Cum s-a modificat discursul lui Klaus Iohannis despre PSD. Politolog: „Nu a spus niciodată ceva din capul lui”
  4. Ultima spaimă a Dianei Șoșoacă: A cerut să-i fie pus telefonul în frigider. „Sistemul îmi anulează telefonul și îmi atacă TikTok-ul”
  5. Mircea Geoană nu vrea să fie candidatul PSD la prezidențiale. „Va fi anul independenților”
  6. Un nou candidat la prezidențiale își face apariția. „Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune”
  7. Un nou protest pentru renumărarea voturilor de pe 9 iunie, organizat în Piața Victoriei. Ce transmit organizatorii participanților
  8. Cele mai noi rezultate provizorii ale alegerilor locale. PSD se menține în fruntea clasamentului
  9. Mircea Geoană, discurs cu iz electoral: ”România are nevoie să se lepede de moliciunea liderilor confecţionaţi din combinaţii şi mediocritate”
  10. George Simion, despre candidatura pentru funcția de președinte al României: „Am făcut multe greşeli, dar am fost capabil să ajung până aici”