Anunțul cel mare al primarului Nicușor Dan: ”Am finalizat expertiza tehnică. Vestea bună e că avem variante”

Luni, 31 Octombrie 2022, ora 10:44
3135 citiri
Anunțul cel mare al primarului Nicușor Dan: ”Am finalizat expertiza tehnică. Vestea bună e că avem variante”
Nicușor Dan. Foto: Facebook / Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că a finalizat expertiza tehnică pentru patinoarul artificial Mihai Flamaropol, iar vestea bună este că sunt variante pentru continuarea şantierului.

”Am finalizat expertiza tehnică pentru patinoarul artificial Mihai Flamaropol, iar vestea bună este că avem variante pentru continuarea şantierului. Patinoarul artificial Mihai Flamaropol este format din Centrul Multifuncţional Sportiv şi de Agrement şi Arena Sportivă”, spune edilul Capitalei pe Facebook.

Potrivit lui Nicuşor Dan, ”conform expertizei, lucrările la Centrul Multifuncţional se pot desfăşura mai departe conform proiectului.

”Pentru patinoarul propriu-zis concluziile expertizei oferă câteva variante de continuare a lucrărilor: schimbarea unor elemente metalice din structura acoperişului, repararea acestora sau schimbarea funcţionalităţii terasei de pe Arena Sportivă prin eliminarea plăcii de beton armat şi înlocuirea acestuia cu un alt tip de material. Modul în care se va face acest lucru va fi decis de specialişti”, mai menţionează Nicuşor Dan.

#NIcusor Dan, #patinoar bucuresti, #patinoare Capitala pret , #stiri Nicusor Dan
Comentarii