Pasajul Basarab nu mai poate fi recepționat. Soluția găsită de primarul Nicușor Dan

Marti, 01 Noiembrie 2022, ora 20:12
4401 citiri
Pasajul Basarab nu mai poate fi recepționat. Soluția găsită de primarul Nicușor Dan
Psajul Basarab nu mai poate fi recepționat

Primarul general Nicuşor Dan a declarat că Pasajul Basarab nu va mai fi recepţionat, deoarece termenul este demult depăşit, însă a fost finalizată documentaţia de atribuire care, acum, este în verificare la Direcţia de Achiziţii.

O să ieşim în achiziţie publică pentru expertiza pe rezistenţa acestui pasaj, ea o să ne spună care sunt lucrările pe care trebuie să le facem” a mai spus Dan, care a adăugat că ulterior expertizava fi trimisă la Administraţia Străzilor, pentru a exista o procedură de mentenanţă la acest pod.

„El nu va mai fi recepţionat, în sensul că recepţia e un act care se produce la terminarea lucrărilor şi mai e o recepţie la finalul perioadei de garanţie şi a fost depăşit demult termenul. E o chestiune de zile, am terminat documentaţia de atribuire, e în verificare la Direcţia Achiziţii. O să ieşim în achiziţie publică pentru expertiza pe rezistenţa acestui pasaj, ea o să ne spună care sunt lucrările pe care trebuie să le facem.

Apoi Direcţia de Achiziţii o să transmită expertiza la Administraţia Străzilor, care are majoritatea podurilor şi pasajelor din Bucureşti pentru a exista o procedură de mentenanţă pentru acest pod”, a afirmat Nicuşor Dan, întrebat miercuri la prezentarea bilanţului la doi ani de mandat, când va fi recepţionat Pasajul Basarab.

#NIcusor Dan, #Pasajul Basarab, #investitie, #Bucuresti , #stiri Nicusor Dan