Interviu cu Nicusor Dan: Daca voi infiinta un partid, ar fi dupa alegeri

17 Octombrie 2012 - Interviu cu Nicusor Dan: Daca voi infiinta un partid, ar fi dupa alegeri

In alegerile locale pentru Primaria Capitalei a iesit al treilea, dupa Sorin Oprescu si Silviu Prigoana, si nici in Consiliul General nu a intrat, intrucat Legea electorala le e mai putin prielnica independentilor decat celor inregimentati politic.

Intr-un interviu acordat "Romaniei libere", Nicusor Dan explica in ce fel va folosi capitalul politic obtinut la alegerile locale, cand a strans, cumulat, 72.000 de voturi, si la ce solutii a recurs pentru a compensa faptul ca el personal nu

Semnificatia "fenomenului'' Nicusor Dan. Cum a devenit un candidat independent al patrulea cel mai votat om din tara

14 Iunie 2012 - Semnificatia "fenomenului'' Nicusor Dan. Cum a devenit un candidat independent al patrulea cel mai votat om din tara

Cu 72.000 de voturi, Nicusor Dan este al patrulea cel mai votat candidat la alegerile locale de duminica, desi, practic, nu a fost prezent in mass-media traditionale, a avut un afisaj electoral mai mult decat discret si nu a avut un aparat de partid in spate care sa-l sprijine.

In aceste conditii, 9% la Primaria Capitalei si 4,7% voturi pentru postul de consilier sunt performante remarcabile care-i ofera sperante pentru viitor.

Cine este Nicusor Dan
Nicusor Dan este presedintele