Dialogurile Ziare.com: Asigurarea locuinței, primul scut în calea dezastrelor naturale

Bucureștiul va avea 22 de troilebuze noi. Primarul Nicușor Dan a semnat contractul finanțat prin PNRR

Marti, 17 Ianuarie 2023, ora 19:27
1905 citiri
Bucureștiul va avea 22 de troilebuze noi. Primarul Nicușor Dan a semnat contractul finanțat prin PNRR
FOTO Facebook/ Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a semnat, marţi, contractul de finanţare pentru achiziţia a 22 de troleibuze noi, cu autonomie extinsă.

Este vorba despre un proiect cu o valoare de 55 milioane de lei, fără TVA, finanţat prin PNRR. El a adăutat că noile mijloace de transport se adaugă altor 100 de troleibuze pentru care a semnat deja contractul de achiziţie, sumele necesare provenind de la Fondul de Mediu.

Am semnat astăzi contractul de finanţare pentru achiziţia a 22 de troleibuze noi, cu autonomie extinsă. Este vorba despre un proiect cu o valoare de 55 milioane de lei (fără TVA), finanţat prin PNRR, program gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Noile mijloace de transport se adaugă altor 100 de troleibuze pentru care am semnat deja contractul de achiziţie, sumele necesare provenind de la Fondul de Mediu”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Edilul a mai spus că vor fi făcute „toate demersurile necesare pentru înnoirea parcului auto al Societăţii de Transport Bucureşti astfel încât transportul în comun să devină cât mai atractiv pentru bucureşteni”.

#NIcusor Dan, #contract, #achizitie, #troleibuze Bucuresti , #stiri Nicusor Dan