Reacția lui Nicușor Dan după temele trasate de PNL pentru București

Joi, 02 Februarie 2023, ora 10:45
3272 citiri
Reacția lui Nicușor Dan după temele trasate de PNL pentru București
Primarul Capitalei Nicușor Dan a explicat că se va uita cu „mare seriozitate” peste temele transmis de PNL FOTO Facebook / Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat joi, 2 februarie, la ultimatumul dat de PNL cu o zi în urmă, care a trasat pentru edil zece obiective de îndeplinit pentru următoarele șase luni.

„Ca să punem în context chestiunea asta, pe mine m-au votat în 2020 susținătorii PNL. Acești oameni sunt reprezentați de PNL în București, deci mă voi uita cu mare responsabilitate la obiectivele pe care dumnealor mi le-au transmis. (...) O să mă uit la ele cu mare seriozitate”, a declarat Nicușor Dan, într-o intervenție pentru Digi24.

Întrebat dacă se consideră vinovat de ceva și dacă a fost necesar ca PNL să-i ceară astfel de teme, primarul a evitat să dea un răspuns clar. „Astea sunt comentarii politice”, a adăugat acesta.

PNL București a transmis miercuri seară, 1 februarie, o listă cu zece „urgențe” ale Bucureștiului dintre care primarul Capitalei Nicușor Dan trebuie să rezolve o parte dintre ele pentru a nu pierde susținerea politică a liberalilor.

Ziare.com a scris din decembrie anul trecut că sprijinul politic pentru Nicușor Dan se află la mâna filialei PNL București, condusă în prezent de către primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu. Conform unor surse liberale, PNL București se ferește deocamdată să-i retragă sprijinul politic pentru Nicușor Dan, deoarece „ar bloca și mai mult orașul”, iar în același timp edilul s-ar putea pune într-o poziție de victimizare. Cu toate astea, filiala urmează să-i prezinte lui Nicușor Dan și președintelui PNL Nicolae Ciucă, o listă de obiective în zece puncte, cu termene clare de implementare, pe care edilul va avea de îndeplinit.

Citește și:
Liberalul favorit să preia PNL București este „sceptic” privind susținerea lui Nicușor Dan pentru un nou mandat
Liberalul favorit să preia PNL București este „sceptic” privind susținerea lui Nicușor Dan pentru un nou mandat
Preşedintele PNL Sector 1 Sebastian Burduja, aflat în cărți să preia funcția de lider al PNL București, a transmis sâmbătă, 18 martie, că este „sceptic” cu privire la susținerea...
Liberalii care ar putea candida la alegerile prezidențiale: ”Avem nevoie să câștigăm serios în 2024”
Liberalii care ar putea candida la alegerile prezidențiale: ”Avem nevoie să câștigăm serios în 2024”
Fostul preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Florin Cîţu afirmă că partidul pe care l-a condus are numeroşi lideri care pot fi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al...
#NIcusor Dan, #primarul capitalei, #PNL, #sustinere politica nicusor dan , #stiri Nicusor Dan