Cum planuieste Nicusor Dan sa rezolve problema termoficarii in Bucuresti

Marti, 26 Ianuarie 2021, ora 18:40
4995 citiri
Cum planuieste Nicusor Dan sa rezolve problema termoficarii in Bucuresti
Nicusor Dan, Primarul general al Capitalei. FOTO: Facebook

Nicusor Dan a anuntat ca a avut marti o noua intalnire cu reprezentantii companiilor din domeniul modernizarii si reparatiilor retelelor si instalatiilor de termoficare, iar discutiile au fost despre metodele de a aduce sistemul centralizat de termoficare la un nivel care sa asigure conditii bune de trai in Bucuresti.

"Mi-am propus ca in acest an sa definitivam primii kilometri de retea, din banii proprii ai municipalitatii. Urmeaza sa demaram si lucrarile finantate din cele 300 de milioane de euro bani europeni si incepem cu zonele cele mai grav afectate", a adaugat primarul general.

"Am continuat dialogul cu reprezentantii companiilor din domeniul modernizarii si reparatiilor retelelor si instalatiilor de termoficare. La intalnire au participat si astazi 9 firme, iar discutiile au fost despre cum putem aduce sistemul centralizat de termoficare la un nivel care sa asigure conditii bune de trai in Bucuresti. Am reiterat apelul facut catre toti cei din acest domeniu, care stiu ca au capacitatea de a lucra la modernizarea sistemului de termoficare, sa se implice, sa stie ca este nevoie de ei pentru a face ca lucrurile sa se miste.

Daca pana acum piata termoenergetica a fost inchisa, asa cum ne spun chiar constructorii din acest domeniu, promisiunea mea este ca de acum incolo lucrurile se vor face corect si transparent. Mi-am propus ca in acest an sa definitivam primii kilometri de retea, din banii proprii ai municipalitatii.

Urmeaza sa demaram si lucrarile finantate din cele 300 de milioane de euro bani europeni si incepem cu zonele cele mai grav afectate. Vreau ca locuitorii Capitalei sa stie ca fac tot ce este posibil pentru a duce la bun sfarsit acest plan, iar procedurile privind licitatiile le vom incepe in cel mai scurt timp.

La PMB usile sunt deschise si vom avea discutii cu reprezentanti din toate domeniile de activitate. Unul dintre obiectivele principale ale noii administratii este sa asiguram transparenta activitatii din primarie, astfel incat cetatenii sa stie in orice moment ce se intampla cu banii si orasul lor", a scris Nicusor Dan marti pe Facebook.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#NIcusor Dan, #termoficare, #apa calda, #companii, #Bucuresti , #stiri Nicusor Dan