Nicușor Dan nu a mai prelungit mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. Cine preia interimatul

Miercuri, 21 Iulie 2021, ora 12:44

   

Nicușor Dan nu a mai prelungit mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. Cine preia interimatul
Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a decis să nu mai prelungească mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. Edilul a adăugat că este nevoie de o nouă conducere a spitalului şi va fi organizat un concurs în acest sens, iarinterimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital şi va urma un concurs pentru asta. Până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, un bun profesionist din domeniul sănătăţii.

Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital şi în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulţumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 2529 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Nicusor Dan nu 😆😆😆
O noua "stire" despre "maretele realizari" ale lui Plicusor Dan
BaronulRed
rank 5
Așa ceva ...🤣😂🤣!!!
Waw, Plicușor este viu, mișcă !!!
nelum
rank 4
Vedeti, mai dragilor?
Daca stati toata ziua cu ochii b_liti in cloaca nr.3? Voi va luati doza de adevar universal de la "vedetele" de acolo...
Nu puteti sa intelegeti ca Nicusor Dan e un tip OK, un tip inteligent, e matematician. Si nu un nimic, ca idolii vostri...
Utilizator sters
Cu cine te certi iubito?
Recomanda-ne tu un post tv la care "să b_lim" ochii 😁😁😁
tarfrad
rank 5
Ha, ha, ha!
EXPERTUL multilateral dezvoltat al psd, Tont-la-vale, ARE și dreptul și... chiar sarcină de la partidul din țara sa, Putinistan, să-și dea cu părerea permanent, să injure permanent pe toată lumea, să guițe de mai multe ori pe zi pe acest site...!
EL este singurul care are acest drept... e adevărat și că nimeni altcineva nu guiță pe aici...!
RexMundi
rank 5
serios ? nelum>
Nikusor e prostul bucurestiului ,un parvenit care habar nu are idyottul de administratie! da ,e matematician ,hot ospatar 1+1 ;la el = 3...sa se ia cu cltothilda sa se arunce in dambovita amandoi! inainte sa le dea lumea un shut in kooor de la primarii...
gheu
rank 5
Ma bucur
Ca numai tu esti dastept!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor