Nicusor Dan a convocat luni sedinta Consiliului General. Care sunt principalele subiecte de pe ordinea de zi

Duminica, 27 Decembrie 2020, ora 13:42
8511 citiri
Nicusor Dan a convocat luni sedinta Consiliului General. Care sunt principalele subiecte de pe ordinea de zi
Nicusor Dan/Facebook.

Primarul general Nicusor Dan a convocat sedinta Consiliului General pentru luni, de la ora 19.00. Pe ordinea de zi a intrunirii figureaza mai multe proiecte de hotarare, printre care cel pentru infiintarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale. Vor fi desemnati si reprezentantii in Adunarea Generala a Actionarilor STB, Companiei Municipale Cimitire Bucuresti, a societatii pe actiuni Compania Municipala Termoenergetica si a Companiei Municipale Medicale.

In contextul situatiei generate de raspandirea virusului SARS CoV-2, consilierii vor avea la dispozitie mai multe sali, iar pentru proiectele care presupun vot secret, acestia vor fi chemati, pe rand, in sala de sedinta, pentru ridicarea buletinelor de vot, precizeaza PMB, intr-un comunicat de presa.

Ordinea de zi, conform site-ului Primariei Capitalei este urmatoarea:

"1. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Municipiului Bucuresti, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti, in Adunarea Generala a Actionarilor a Societatii de Transport Bucuresti STB S.A.

2. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Municipiului Bucuresti, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti, in Adunarea Generala a Actionarilor a societatii pe actiuni Compania Municipala Cimitire Bucuresti S.A.

3. Proiectul de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Municipiului Bucuresti, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti, in Adunarea Generala a Actionarilor a societatii pe actiuni Compania Municipala Medicala Bucuresti S.A.

4. Proiect de hotarare privind completarea Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 421/21. 12. 2020 privind desemnarea reprezentantilor Municipiului Bucuresti, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti, in Adunarea Generala a Actionarilor a societatii pe actiuni Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti S.A.

5. Proiect de hotarare pentru completarea Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 401/21. 12.2020 privind infiintarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale".

Amenzi dupa o petrecere in plina pandemie. Politia s-a sesizat dupa o postare pe Facebook. Floricica Dansatoarea, printre petrecareti: Politia sa se duca la parlamentari

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
#Nicusor Dan Primaria Capitalei, #companiile municipale fara buget Bucuresti, #Bucuresti, #PNL , #stiri Nicusor Dan