Nicusor Dan, despre reprosurile ca nu raspunde la telefon: Exista o relatie institutionala corecta cu primarii de sector

Luni, 18 Ianuarie 2021, ora 23:19
2904 citiri
Nicusor Dan, despre reprosurile ca nu raspunde la telefon: Exista o relatie institutionala corecta cu primarii de sector
Nicusor Dan. Foto Hepta

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni cu privire la reprosurile legate de faptul ca nu raspunde la telefon ca are o relatie institutionala "corecta" cu edilii de sector iar cu Vlad Voiculescu s-a intalnit de cel putin zece ori fata in fata, in perioada in care acesta era consilier general.

"Lucrurile cele mai importante sunt ca am reusit sa am un dialog cu toti primarii de sector. Am avut deja doua intalniri, urmeaza a treia. Voi avea o intalnire individuala cu fiecare, pentru a vedea cum impartim investitiile intre Primaria Capitalei si fiecare dintre aceste sectoare. E o relatie institutionala corecta cu primarii de sector", a precizat Nicusor Dan, pentru Digi 24.

El a adaugat ca s-a intalnit de mai multe ori cu actualul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, si ca probabil nu i-a raspuns la telefon in perioada in care nu isi preluasera inca mandatele de alesi locali.

"Cu Vlad Voiculescu, cat timp a fost consilier general, cred ca m-am vazut cel putin de zece ori, in Primarie, fata in fata. (...) (Cand nu a raspuns la telefon, n.r.) probabil ca a fost in perioada in care nu era nici unul dintre noi primar general si consilier general. Stiti ca a fost o lunga perioada in care am asteptat validarea unor rezultate de catre tribunal, dupa aceea de catre Curtea de Apel", a spus Nicusor Dan.

Pe 21 decembrie, Vlad Voiculescu anunta ca a acceptat desemnarea sa de catre USR PLUS pentru pozitia de ministru al Sanatatii cu convingerea ca din aceasta functie poate servi cel mai bine interesul romanilor in acest moment critic. El mentiona ca timp de mai bine de o luna dupa seara alegerilor, primarul general, Nicusor Dan, nu i-a raspuns la telefon.

De asemenea, la inceputul lunii ianuarie, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, raspundea unui comentariu pe Facebook, in care o persoana cerea informatii legate de lucrarile din Prelungirea Ghencea, ca va vorbi cu Nicusor Dan cand acesta va raspunde la telefon, dar ca in perioada respectiva a fost "inabordabil".

Nicusor Dan: O cincime dintre blocurile din Bucuresti primesc caldura sub parametri. Suntem in momentul cel mai de jos al sistemului de termoficare din Bucuresti

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Senatorul USR Irineu Darău a anunțat joi, 18 aprilie, că a depus un denunţ penal împotriva ministrului Dezvoltării, Adrian Veştea, şi a primarului din Râşnov, Liviu-Cătălin Butnariu,...
#nicusor, #dan, #telefon, #primar, #Capitala, #Voiculescu , #stiri Nicusor Dan