Nicusor Dan, dupa intalnirea cu cei 6 primari ai sectoarelor: "Nu e obligatoriu sa fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucuresteni sa fim buni parteneri"

Luni, 14 Decembrie 2020, ora 15:42
3246 citiri
Nicusor Dan, dupa intalnirea cu cei 6 primari ai sectoarelor: "Nu e obligatoriu sa fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucuresteni sa fim buni parteneri"
Nicusor Dan FOTO Facebook

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a transmis luni, 14 decembrie, dupa intalnirea cu primarii celor sase sectoare ale Capitalei, ca vrea o relatie functionala cu acestia, indiferent de apartenenta politica.

Luni, 14 decembrie, primarul Nicusor Dan s-a intalnit online cu toti cei sase primari de sector din Capitala, pentru a discuta despre coordonarea n rezolvarea problemelor bucurestenilor.

"Alegerile s-au incheiat, avem inainte trei ani si jumatate fara niciun scrutin, deci singura noastra preocupare trebuie sa fie buna administratie. Am spus ca-mi doresc o relatie functionala cu toti primarii de sector, indiferent de apartenenta politica. Sunt interesat de solutii, nu de conflicte. Concret, am vorbit azi despre masurile pentru protejarea bucurestenilor de COVID-19, despre o abordare unitara in chestiunea salubritatii, despre stimularea investitiilor si politicile fiscale locale si despre mai multe subiecte sociale (inclusiv subiectul burselor scolare in Bucuresti)", a scris Dan pe Facebook.

Nicusor Dan spune ca primarii au convenit sa discute periodic pe teme de administratie locala, iar dupa formarea noului guvern sa solicite impreuna o intalnire cu noul premier pentru o abordare larga a temelor prioritare ale Capitalei.

"Concluzia discutiei cu primarii de sector, din punctul meu de vedere: nu e obligatoriu sa fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucuresteni sa fim buni parteneri", a conchis Dan.

VIDEO Clotilde Armand, razboi total cu firma de salubrizare din Sectorul 1: "Este plin de gunoi lasat ostentativ pe strazi si trotuare"

Cine se afla in spatele Romprest, firma care tine centrul Bucurestiului sub munti de gunoaie. Batjocura ignorata din 2016: plati nelegale de zeci de milioane de lei

#NIcusor Dan, #intalnire, #primarie, #Bucuresti, #sectoare , #stiri Nicusor Dan