Preotul Francisc Dobos, dupa anuntul rezultatelor alegerilor din Capitala: Imi place caracatita, dar la gratar

Luni, 28 Septembrie 2020, ora 04:20
6111 citiri
Preotul Francisc Dobos, dupa anuntul rezultatelor alegerilor din Capitala: Imi place caracatita, dar la gratar
Francisc Dobos/Facebook

Preotul Francisc Dobos, fostul purtator de cuvant al Bisericii Catolice din Romania, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic, cu trimitere la votul incheiiat in Bucuresti unde Nicusor Dan a obtinut o victorie clara.

"Imi place caracatita, dar la gratar, nu in politica", a scris Francisc Dobos pe pagina lui de Facebook.

Partidul Social Democrat facut, duminica, o sesizare la Politie pe numele lui Nicusor Dan, acuzandu-l ca a continuat propaganda electorala dupa incheierea campaniei, prin declaratiile pe care le-a facut la iesirea de vot.

PSD sustine ca Nicusor Dan a incalcat legea cand a declarat la iesire din sectia de votare ca "am votat sa scoatem din primaria Bucurestiului o caracatita de interese, neamuri, cumetri, nasi, fini, prieteni, care au tinut in subdezvoltare orasul asta. De asta n-au fost in stare sa rezolve apa calda, daramite poluarea si traficul".

"Acest mesaj de propaganda electorala ilicit, pe langa faptul ca este difuzat in ziua alegerilor, dupa incheierea campaniei electorale este si defaimator la adresa candidatului PSD prin folosirea unor cuvinte/sintagme precum "caracatita de interese, neamuri, cumetri, nasi, fini, prieteni, minciuna," "incompetenta", "coruptie", "superficialitate fudula", incalcand astfel in mod flagrant legislatia electorala", se arata in plangerea PSD.

#Dobos, #NIcusor Dan, #Firea, #PSD, #alegeri locale, #Bucuresti , #stiri Nicusor Dan