Ce va face USR-PLUS daca Nicusor Dan se inscrie in PNL? Raspunsul lui Dan Barna

Vineri, 02 Octombrie 2020, ora 09:37
6033 citiri
Ce va face USR-PLUS daca Nicusor Dan se inscrie in PNL? Raspunsul lui Dan Barna
Foto: Facebook/ Nicusor Dan (Arhiva)

Liderul USR, Dan Barna, declara ca nu crede ca Nicusor Dan va intra in PNL, pentru ca "el a fost consecvent in acest mesaj pe care l-a transmis, ca are un proiect pentru Bucuresti - Noul Bucuresti".

Dan Barna a fost intrebat la Digi24 ce va face USR-PLUS in cazul in care Nicusor Dan se va inscrie in PNL. "Cam ce-am putea sa facem? Daca va decide sa mearga intr-un alt partid, evident mergem mai departe", a spus Barna.

Digi24: Nicusor Dan va intra in PNL?

Dan Barna: Nu cred ca Nicusor Dan va intra in PNL, pentru ca el a fost consecvent in acest mesaj pe care l-a transmis, ca are un proiect pentru Bucuresti - "Noul Bucuresti", in care a reusit sa convinga partea dreapta a esichierului politic bucurestean. Partea majoritara, dupa cum s-a vazut la aceste alegeri. Nu cred ca la momentul acesta va face o optiune politica intr-o directie sau alta.

Digi 24: Daca intra, ce faceti?

Dan Barna: Cam ce-am putea sa facem? Daca va decide sa mearga intr-un alt partid, evident mergem mai departe. Miza pentru colegii nostri consilieri in Primaria Generala si in primariile de sector este ca proiectele USR-PLUS sa devina realitate si sa sustinem si proiectele primarului ales, Nicusor Dan, prin care Bucurestiul poate sa devina acea metropola moderna despre care am vorbit in campanie.

#Dan Barna Nicusor Dan, #dan barna nicusor dan pnl, #dan barna pnl nicuosr dan , #USR