Dacian Ciolos nu participa doar la actiunile PNL. Va merge si la un eveniment al USR

Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 15:14
2900 citiri
Dacian Ciolos nu participa doar la actiunile PNL. Va merge si la un eveniment al USR

Premierul Dacian Ciolos este asteptat saptamana viitoare la un eveniment al USR.

Asta dupa ce miercuri a mers la Consiliul National al PNL, unde a fost desemnat drept candidat pentru functia de prim ministru al partidului, iar duminica va participa la mitingul liberalilor.

Liderul USR Nicusor Dan a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca premierul va participa la un eveniment in care se va discuta despre Platforma #Romania100, lansata de seful Executivului, si despre propunerile celor de la USR pentru imbunatatirea acestui program.

Nicusor Dan a aratat ca, dupa ce premierul Dacian Ciolos a lansat Platforma #Romania100, USR a transmis acestuia un document cu idei pe care ar dori sa le introduca in acest program.

"Pot sa va spun ca domnia sa a confirmat prezenta la un eveniment pe care il vom organiza saptamana viitoare si in care vom vorbi de aceste doua lucruri, si de platforma si de propunerile noastre", a spus Nicusor Dan.

Liderul USR a subliniat faptul ca partidul pe care il conduce nu va face aliante pre-electorale si post-electorale.

"Nu vom negocia functii in guvern. Asta nu inseamna ca, daca sunt oameni potriviti la noi, nu vor merge. Vom discuta pe program si vom avea un cuvant de spus in privinta tuturor ministrilor", a adaugat Dan.

De altfel, Nicusor Dan a mai spus ca, in opinia sa, sunt ministri care considera ca nu au avut o performanta grozava in actualul cabinet al premierului Ciolos.

Despre afirmatia Alinei Gorghiu, potrivit careia la Ministerul Justitiei ar trebui sa fie un ministru independent politic, Nicusor Dan a spus ca este un lucru cu care este "absolut de acord" si ca la acest minister ar trebui sa fie cineva cu experienta in domeniu.

Citeste si:
De ce guvernul Viktor Orban oprește investițiile în Transilvania pentru următorii doi ani
De ce guvernul Viktor Orban oprește investițiile în Transilvania pentru următorii doi ani
Guvernul Ungariei nu va mai lansa în următorii doi ani noi investiții transfrontaliere, adică în regiunile locuite de maghiari, printre acestea aflându-se și Transilvania, conform agenției...
Liberalii de la centru reacționează după ce PNL Satu Mare a anunțat că rupe relațiile cu UDMR
Liberalii de la centru reacționează după ce PNL Satu Mare a anunțat că rupe relațiile cu UDMR
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a reacționat marţi, 16 august, după anunţul PNL Satu Mare privind ruperea relaţiilor cu UDMR la nivel local şi retragerea tuturor liberalilor din...
Comentarii