Nicusor Dan: Am avut o discutie cu PNL. Un guvern condus de Ciolos e foarte improbabil

Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 21:58
9398 citiri
Nicusor Dan: Am avut o discutie cu PNL. Un guvern condus de Ciolos e foarte improbabil
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Nicusor Dan, presedintele USR, a anuntat, vineri, ca s-a intalnit cu liderii PNL, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis.

Acesta a spus ca sustine in continuare un guvern condus de un tehnocrat, dar marturiseste ca aceasta varianta e foarte putin probabil sa prinda contur.

"Am avut o discutie informala cu cei de la PNL, cu presedinta partidului, doamna Turcan. A fost o discutie informala dupa consultarile de la Cotroceni.

Noi ramanem la pozitia pe care am avut-o in toata campania electorala, anume ca cea mai buna solutie pentru Romania ar fi un guvern condus de un tehocrat care sa aiba sustinerea politica a unor partide din care sa nu faca parte PSD. Dacian Ciolos, o varianta foarte buna, din pacate aceasta solutie pare foarte departe de a fi realizata", a spus Nicusor Dan, informeaza Mediafax.

Presedintele USR a adaugat ca daca aceasta varianta va fi posibila, formatiunea sa va negocia.

"Nu facem, asa cum am spus in toata campania electorala, aliante cu nimeni. De colaborat punctual pe proiecte vom colabora cu toata lumea, cu toate partidele din Parlament, cu PSD, cu ALDE, cu PNL, cu oricine este acolo, dar vom avea aceeasi activitate pe care o avem si in Consiliul General si consiliile locale, strict pe proiecte.

Proiectele bune le votam, proiectele care nu sunt bune nu le votam, incercam sa venim cu initiativele noastre si sa gasim majoritate in jurul lor", a mentionat Nicusor Dan.

Liderul USR nu a exclus posibilitatea de a se intalni din nou cu PNL sau alte partide inainte de urmatoarele consultari cu Iohannis.

#Nicusor Dan intalnire PNL, #Nicusor Dan consultari Iohannis, #negocieri USR PNL , #USR