Nicusor Dan le-a facut plangere penala lui Victor Ponta si Sebastian Ghita

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 12:05
11737 citiri
Nicusor Dan le-a facut plangere penala lui Victor Ponta si Sebastian Ghita

Presintele USR, Nicusor Dan, a depus o plangere panala impotriva lui Victor Ponta si Sebastian Ghita, la Tribunalul Bucuresti, pe care ii acuza de calomnie, dupa ce au spus ca membrii formatiunii sale sunt "oamenii lui Soros".

"In urma repetatelor calomnii la care am fost supusi, depunem azi la Tribunalul Bucuresti o actiune impotriva lui Ponta Victor - Viorel si o actiune impotriva lui Ghita Sebastian Aurelian, pentru repetatele calomnii pe care le-au adus USR si mie personal, si le cerem suma de 500.000 de lei ca daune morale pentru prejudiciul de imagine pe care l-am suferit.

E vorba despre aceasta campanie infama cum ca suntem oamenii lui Soros, este o campanie care ne aduce aminte si de anii '50, in care erau infierati chiaburii, si de agenturile straine ale lui Ceausescu.

Vor urma si altii. Pentru ca, desi la inceput am luat in ras aceasta chestiune, pare ca ne afecteaza imaginea si suntem intr-o societate democratica. Cine greseste trebuie sa plateasca.

Orice persoana care va face aceasta acuzatie impotriva noastra va avea de suferit, asa cum au de suferit cei doi. Sunt cateva persoane care au facut declaratii despre Soros in trecut, pentru care vom face actiuni similare si in viitor", a spus Nicusor Dan, joi la pranz, la sosirea la Tribunalul Bucuresti.

Acesta a mai acuzat "propaganda mincinoasa ca USR ar fi fost creat de Soros", care astfel i-a adus atingere imaginii sale si celei a USR, se arata pe contul de Facebook Nicusor Dan.

Amintim ca, in urma cu o luna si jumatate, artistul Tudor Chirila, care indemna oamenii sa semneze pentru Uniunea Salvati Romania, a tinut sa sublinieze ca nu este platit de Soros, dupa acuzatii similare.

De asemenea, un alt politician acuzat ca ar fi controlat de miliardar, premierul Dacian Ciolos, a catalogat afirmatiile drept "prostii": "Nu am suficienta energie si nici timp ca sa combat asemenea prostii".

F.N.

Citeste si:
Clotilde Armand susține că DNA a deschis un nou dosar penal legat de activitatea fostului primar al Sectorului 1
Clotilde Armand susține că DNA a deschis un nou dosar penal legat de activitatea fostului primar al Sectorului 1
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susţine că procurorii DNA au deschis un dosar penal cu privire la modul în care o companie înfiinţată de fostul edil al sectorului şi de angajaţi ai...
Florin Cîțu: Am susținerea a 40 de filiale dintre care 34 au votat doar moțiunea "România Liberală"
Florin Cîțu: Am susținerea a 40 de filiale dintre care 34 au votat doar moțiunea "România Liberală"
Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, 18 septembrie, la începutul Consiliului Național al PNL, că are susținerea a 40 de filiale din țară din care 34 au votat doar moțiunea lui...
Sursa: Ziare.com