Nicusor Dan: Voi explica demisia mea din USR intr-o conferinta de presa

Joi, 01 Iunie 2017, ora 10:44
4264 citiri
Nicusor Dan: Voi explica demisia mea din USR intr-o conferinta de presa
Foto: Facebook/ Nicusor Dan

Deputatul USR Nicusor Dan a anuntat ca, joi, va explica demisia din partid, insa fara a explica la ce anume se refera. Miercuri seara au aparut informatii ca Dan si-ar fi anuntat deja demisia din functia de presedinte USR.

"Azi de la ora 14 la sediul grupului parlamentar al USR din Camera Deputatilor voi sustine o conferinta de presa in care voi detalia si voi explica demisia mea din USR", a scris pe Facebook Nicusor Dan.

Miercuri seara, conducerea USR a decis sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei privind redefinirea familiei. Asta desi Nicusor Dan a amenintat in Biroul Permanent ca isi va da demisia daca partidul se va pozitiona public pe acest subiect.

Seful USR a fost criticat recent de fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea, pentru ca partidul nu a adoptat o pozitie clara referitor la modificarea Constitutiei si includerea "familiei traditionale".

Apoi, marti, fostul candidat la Primaria Capitalei a acuzat "presiunea interna ca USR sa se pozitioneze pe tema familiei crestine", apreciind ca aceasta ar fi o "mare eroare", care va crea "o fractura interna" de nedepasit.

F.N.

#Nicusor Dan demisie USR, #Nicusor Dan demisie presedinte USR, #Nicusor Dan USR familie Constitutie, #USR revizuire Constitutie, #revizuire Constitutie familia traditionala , #USR