Protest USR la Parlament. Ghinea face LIVE TEXT: "Tariceanu isterizat, scandal, aproape lesinuri la pesedisti" (Video)

Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 09:47
62158 citiri
Protest USR la Parlament. Ghinea face LIVE TEXT: "Tariceanu isterizat, scandal, aproape lesinuri la pesedisti" (Video)
Foto: Facebook/Cosette Chichirau

Parlamentarii USR protesteaza, miercuri dimineata, pe holurile Parlamentului, cu foi pe care scrie "Rusine", in timp ce conducerea celor doua Camere s-a reunit in Birourile Permanente.

Parlamentarii USR sustin ca este o rusine ceea ce s-a intamplat marti seara la Guvern. "Ceea ce s-a intamplat azi noapte este un atac la statul de drept din Romania, este o actiune miseleasca a unor oameni care au fost alesi de cetateni ca sa le faca o viata mai buna, nu ca sa dea ordonante prin care sa se scoata pe ei insisi si pe colegii lor din puscarie. Sunt niste hoti, sa le fie rusine", a spus Nicusor Dan.

"Speram ca CCR sa se pronunte in cele 10 zile, pentru ca cea mai mare parte a ordonantei sa nu iti produca efectele. Sa dea o decizie astfel incat o ordonanta bandideasca sa nu produca efecte", a adaugat liderul USR.

El si colegii sai sunt dispusi sa isi dea demisia din Parlament, dar vor sa fie convinsi ca acest lucru ajuta. "Daca prin gestul nostru putem sa fortam alegeri anticipate, nu avem o problema sa ne dam demisia cu totii. Dar trebuie sa cantarim foarte bine daca mai exista rusine in aceasta majoritate. Daca ajuta, fara indoiala, dar trebuie sa ne gandim foarte bine", a continuat presedintele USR.

Deputatul USR Cristian Ghinea a relatat, intr-un soi de LIVE TEXT, pe Facebook, ceea ce se intampla in Parlament.

"Sunt in sedinta Birourilor Permanente Reunite ale Camerelor. Colegii mei din grupul USR ne-au insotit pana la usa cu pancarte pe care scrie RUSINE! Serban Nicolae ne-a amenintat, foarte nervos.

In sedinta BPR a luat cuvantul tot el sa spuna ca niste cetateni se comporta reprobabil.

Am cerut drept la replica spunand ca cetatenii sunt parlamentari si ca el de fapt s-a comportat golanteste. Tariceanu ne tine apoi lectii ca nu avem cultura politica.

Nicusor Dan a cerut cuvantul si a spus: Imi insusesc total criticile aduse de colegii mei, sunteti niste HOTI. Tariceanu isterizat, scandal, aproape lesinuri la pesedisti.

'Esti un jegos' se striga catre noi. Circ. Pretentiile de civilizate aruncate la gunoi de borfasi", a scris Ghinea pe Facebook.

News.ro anunta ca presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lipseste de la reunirea conducerii Parlamentului.

Amintim ca romanii au iesit in strada, marti noaptea, dupa ce Guvernul a adoptat pe furis, fara a tine cont de parerea cetatenilor, a institutiilor din Justitie sau a organizatiilor internationale, ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor Penale, iar proiectul de lege privind gratierea a fost trimis in Parlament.

Peste 30.000 de oameni au iesit in Bucuresti si in numeroase orase din tara cerand demisia Guvernului si anuntand ca vor lupta pentru Justitie. Cu toate acestea, Guvernul a facut si ultimul pas si ordonanta de urgenta a fost publicata noaptea, in timp record, in Monitorul Oficial.

Si miercuri dimineata se protesteaza in fata Guvernului - vezi aici LIVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#protest USR Parlamenta, #protest Parlament , #USR