Ramas fara USR, Nicusor Dan se intoarce la marea lui ambitie. Vrea sa candideze la Primaria Capitalei in 2020

Marti, 15 August 2017, ora 22:39
6245 citiri
Ramas fara USR, Nicusor Dan se intoarce la marea lui ambitie. Vrea sa candideze la Primaria Capitalei in 2020
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Deputatul Nicusor Dan a declarat, marti, ca isi doreste sa candideze la Primaria Capitalei in 2020.

"E o pozitie pentru care eu m-am pregatit foarte mult si da, imi doresc sa candidez. Acum depinde care va fi contextul (...) care va fi contextul, daca voi fi intr-un partid, ce vor dori colegii din acel partid, sunt multe, dar eu imi doresc sa candidez (...) lupta asta pentru Bucuresti continua cu fortele pe care le am", a spus Nicusor Dan la Realitatea TV.

Intrebat daca face din nou USB, el a raspuns ca un partid nu se face ca sa fie trecut pe cartea de vizita, ci pentru a raspunde unei necesitati.

"Daca va exista aceasta necesitate si va exista un grup de oameni care va zice 'Noi vrem sa raspundem acestei necesitati' o sa facem un partid", a declarat deputatul.

El a spus ca ii pare rau ca a iesit din USR. "Imi pare rau ca el s-a dus intr-o alta directie decat cea in care incepuse, dar (...) e important ca ce spui sa si faci", a afirmat Nicusor Dan.

Intrebat de ce nu a vrut post de ministru sau de vicepremier in guvernul tehnocrat, el a mentionat ca nu i-a oferit nimeni nicio astfel de pozitie.

"Din cate imi aduc aminte, in perioada aceea s-a pus problema ca oamenii care erau in acel guvern sa nu fie membrii de partid, or eu fondasem deja USB-ul si eram in campanie electorala (...) atunci candidam pentru Primaria Bucurestiului si daca alegerile ar fi fost in doua tururi, probabil ca as fi avut o sansa importanta", precizat Nicusor Dan.

#Nicusor Dan Primaria Capitalei, #Nicusor Dan USR , #USR