Scandal in sedinta Consiliului General: USR depune plangere penala pentru agresiune fizica si verbala

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 17:53
4969 citiri
Scandal in sedinta Consiliului General: USR depune plangere penala pentru agresiune fizica si verbala
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca USR depune plangere penala pe numele viceprimarului Aurelian Badulescu (PSD) si consilierului general Chirica Petre (PSD) dupa ce acestia au agresat fizic si verbal trei consiliere din formatiunea sa in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

"Doi consilieri generali, Badulescu si Chirica (Chirica Petre - n.red.), au agresat fizic si verbal trei colege ale noastre, Roxana Wring, Raluca Teodor si Ana Ciceala. E inadmisibil ca in cel mai important for politic al Bucurestiului, trei doamne consilier trimise acolo de bucuresteni ca le reprezinte interesele sa fie agresate fizic si verbal de doi barbati.

Cerem public primarului Firea sa retraga sprijinul pentru viceprimarul Badulescu. In paralel, USR va face plangere penala impotriva viceprimarului Badulescu si a consilierului general Chirica pentru agresiunea fizica si verbala la care s-au dedat astazi", a declarat liderul USR.

Nicusor Dan face referire la un incident petrecut, miercuri dupa-amiaza, in sedinta CGMB, cand mai multi consilieri s-au certat.

"Il rog pe domnul consilier Radulescu sa repete ce mi-a spus si sa isi ceara scuze. Mi-a spus ca am lucrat in baruri in Anglia si ca am fost prostituata. Acest comportament grobian se intensifica de la sedinta la sedinta. Nu e normal acest limbaj in consiliul general. Suntem alesi. Avem un limbaj", a spus Raluca Teodor in timpul sedintei.

In acel moment, presedintele de sedinta, Marian Orlando Culea, i-a transmis acesteia sa inceteze cearta si sa utilizeze caile legale pentru a rezolva situatia.

"Va rog frumos sa incetati. Ce cautati peste colegul mei?", a spus un consilier, inainte ca primarul Gabriela Firea sa intervina si sa ii linisteasca pe cei prezenti la sedinta.

"Fac apel, pentru ultima oara, la consilierii generali sa ii respecte pe bucuresteni, sa respecte votul acestora sa se comporte la nivelul responsabilitatii pe care au primit-o, sa inceteze sa mai profereze tot felul de atacuri, amenintari si insulte indiferent din ce partid fac parte. Daca se simt lezati, sa apeleze la justitie si nu ne transformati in politisiti. Nu mai sunt de acord. Ma ridic si plec si nu mai revin - cel putin astazi - daca cineva mai intervine pe parcursul dezbaterii cu alte subiecte. Va faceti de ras cu totii, indiferent din ce partid sunteti", a spus primarul gabriela Firea.

Iata declaratia lui Nicusor Dan:

Iata o parte din incidentul din cadrul sedintei de miercuri:

Eveniment Quarterly Report

Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Guvernul vrea să reducă treptat plățile cu bani cash: ”Ele sunt sursa evaziunii fiscale”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat luni că propunerea Guvernului este de a reduce gradual plăţile în numerar pentru că ele sunt sursa plăţilor la negru. ”Ne aşteptăm să...
Marcel Ciolacu s-a răzgândit în privința sesizării la CCR a legii austerității. „Nu aş vrea să pun niciun fel de presiune pe judecători”
Marcel Ciolacu s-a răzgândit în privința sesizării la CCR a legii austerității. „Nu aş vrea să pun niciun fel de presiune pe judecători”
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni, 2 octombrie, că nu va mai solicita devansarea termenului de 18 octombrie la care Curtea Constituţională va dezbate sesizarea USR şi Fortei Dreptei pe...
#USR plangere penala viceprimar Badulescu, #viceprimar Badulescu scandal sedinta, #consilieri USR scandal Badulescu , #USR
Comentarii
Poza Vintage
Vintage
rank 5
USR-ul e disperat...:)))) Nicio manevra nu le merge...