Sotul lui Clotilde Armand a fost exclus din USR. Nicusor Dan: Este o decizie trista

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 12:06
14124 citiri
Sotul lui Clotilde Armand a fost exclus din USR. Nicusor Dan: Este o decizie trista
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, in urma acuzatiilor conform carora "echipa de comunicare/campanie" a USR ar fi asociat imaginea formatiunii cu activistii LGBT si cu Soros.

Decizia de excludere a lui Moroianu a fost luata in cadrul unei sedinte a conducerii partidului condus de Nicusor Dan, care a avut loc vineri noaptea.

"Este o decizie trista. L-am invitat sa dea explicatii, dar nu a venit. Sunt foarte multe lucruri neadevarate pe care le-a spus (Moroianu, n.red.), lucruri care ne prejudiciaza imaginea foarte tare, cum ar fi faptul ca am fi asociati cu Soros, ca nu am fi fost transparenti cu banii in campanie sau ca ar fi fost servicii fictive platite in campanie", a declarat Nicusor Dan despre excluderea lui Moroianu.

Sanctiunea impotriva sotului lui Clotilde Armand vine dupa ce acesta a acuzat, intr-o postare de miercuri pe contul personal de Facebook, abuzurile si greselile comise "din partea 'echipei de comunicare/campanie' coordonate de Matei Paun", care, in opinia sa, au dus la un rezultat mai slab al USR in Bucuresti la alegerile parlamentare decat la cele locale.

"Am obtinut in Bucuresti mai putin ca la alegerile locale. Tot efortul nostru de un an a rezultat in jumatate din scorul partidului de apartament PPDD in 2012! S-au comis abuzuri si greseli din partea 'echipei de comunicare/campanie' coordonate de Matei Paun. Venit la USB initial ca voluntar, Paun urmeaza sa fie platit cu o suma consistenta. Stie cineva datele financiare ale serviciilor lui Paun?", a intrebat Moroianu pe Facebook.

Sotul lui Clotilde Armand l-a criticat pe Matei Paun, despre care a spus ca "este un personaj controversat", ca a refuzat "sa-si depuna fisa de simpatizant USR" si ca nu a dorit sa dezvaluie numele celor din echipa de comunicare.

Presedintele USR, Nicusor Dan, i-a raspuns, in aceeasi zi si tot pe Facebook, sotului lui Clotilde Armand, spunand ca acesta face afirmatii mincinoase, de care este "mahnit si uluit".

Clotilde Armand a reactionat atunci, intr-o inregistrare pe Facebook, afirmand ca echipa de campanie a fost nevoita sa ia decizii rapide, nu neaparat intr-un mod extrem de democratic, dar ca USR trebuie sa ramana unit si sa uite de orgolii si de probleme.

Eveniment Quarterly Report

Ministrul Agriculturii anunță că urmează să fie construit primul centru de legume şi fructe din Oltenia
Ministrul Agriculturii anunță că urmează să fie construit primul centru de legume şi fructe din Oltenia
Ministrul Agriculturii Florin Barbu a anunţat că le-a prezentat colegilor şi prietenilor săi, Virgil Delureanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, primarului comunei Tia Mare, Virgil...
George Simion își explică ieșirea violentă. „Propagandă rezist. L-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez”
George Simion își explică ieșirea violentă. „Propagandă rezist. L-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez”
George Simion a reacționat luni, 2 octombrie, după ieșirea violentă, în care pare că îl bruschează pe un tânăr care îl filma la festivalul „Micul de Aur”. Liderul AUR spune că...
#sot Clotilde Armand exclus USR, #Sergiu Moroianu exclus USR , #USR