Paduraru, despre cum nu creste iarba langa Basescu: Cei care trebuie sa inteleaga au inteles
Nicusor Paduraru / stiri Nicusor Paduraru
Deputatul PD-L de Iasi, Nicusor Paduraru, sustine ca declaratia sa facuta in cadrul intalnirii cu Traian Basescu, potrivit careia "nici iarba nu creste" langa presedinte, a fost inteleasa "de cei care trebuiau sa il inteleaga". Potrivit unor inregistrari difuzate de Antena 3, deputatul i-a spus presedintelui ca langa el "rar creste iarba". Acesta a adaugat ca si-ar dori un premier puternic, care sa il poata refuza pe presedinte si a mai spus ca isi mentine pozitia. Acesta a precizat ca nu va "barfi" cu privire la unele lucruri discutate in partid si nici nu va accepta "sa fie folosit ca arma". "Romania are putini oameni politici puternici si uneori ei trebuie sa aiba o voce la fel de puternica, pentru ca uneori tara are nevoie de ei. Sensul lucrurilor spuse l-ati inteles cu certitudine. Cei care trebuie sa inteleaga l-au inteles. Nu incercati sa ma folositi", a mai spus deputatul. Deputatul a negat insa ca l-ar fi ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Nicusor Paduraru, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Nicusor Paduraru
Nicusor Paduraru
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Nicusor Paduraru, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.