Nicusor Stanciu, oferta de la un antrenor roman de Champions League, imediat dupa plecarea din tarile arabe - presa

Duminica, 19 Mai 2019, ora 10:29
5696 citiri
Nicusor Stanciu, oferta de la un antrenor roman de Champions League, imediat dupa plecarea din tarile arabe - presa
Foto: Hepta.ro

Nicolae Stanciu s-a saturat sa nu mai fie platit in tarile arabe si a plecat in urma cu cateva zile de la gruparea din Arabia Saudita, Al Ahli.

Mijlocasul de 26 de ani a fugit efectiv de la echipa, dupa ce de la venirea sa in club, nu a primit nici macar un salariu. El va depune un memoriu catre FIFA si are mari sanse sa devina un jucator liber de contract. Iar acum portile catre un nou transfer sunt deschise, iar una dintre oportunitati nu pare deloc de neglijat pentru fostul stelist.

Nicusor Stanciu este dorit de Razvan Lucescu in Grecia, la PAOK Salonic, proaspat campioana si detinatoare in premiera pentru club a eventului. PAOK va evolua in turul III preliminar din Champions League si are sansele ei sa patrunda in grupe, anul trecut fiind eliminata in play-off de Benfica.

Portalul grec sport24.gr anunta faptul ca Stanciu e dorit de Lucescu la gruparea in alb si negru, avand in vedere ca ar veni liber de contract. Salonicul ar avea insa o concurenta acerba pentru Stanciu, fosta sa formatie Sparta Praga, dar si un club din MLS, campionatul din America de Nord, fiind tentate sa il legitimeze pe roman.

"Ne dorim foarte tare sa ne intarim, acesta este obiectivul nostru numarul 1 in acest moment. Ne gandim ce avem de facut, vrem sa avem o echipa puternica, vrem sa intram in Champions League. Pentru asta, e important pentru noi sa mentinem acest grup, acesta este obiectivul meu personal. Sper sa nu facem greseala sa schimbam foarte multi jucatori pentru ca dupa aceea lucrurile se complica. Schimbari foarte multe ar insemna reconstructie intr-un timp foarte scurt, in doar o luna si jumatate cat mai e pana la Champions League, iar acest fapt implica mult mai multe riscuri", a fost declaratia romanului Razvan Lucescu pentru sursa mai sus citata.

Fostul antrenor de la Rapid sau FC Brasov a semnat recent prelungirea contractului cu PAOK, urmand sa aiba un salariu stagional de 800.000 de euro.

PAOK Salonic a castigat titlul in Grecia fara sa piarda un singur meci, performanta pe care doar Panathinaikos o mai reusise in istoria fotbalului grec, acum peste 40 de ani.

D.A.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Nicusor Stanciu dorit de Razvan Lucescu, #Stanciu prima oferta interesanta dupa plecarea , #stiri Nicusor Stanciu