Nissan a anuntat preturile pentru Navara si Pathfinder in Romania

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 09:47
1542 citiri
Nissan a anuntat preturile pentru Navara si Pathfinder in Romania

Nissan Pathfinder facelift si Navara facelift sunt disponibile in Romania de la 34.650 respectiv 29.570 de euro cu toate taxele incluse.

Nissan Navara facelift pleaca de la 29.570 de euro in Romania, in timp ce Pathfinder facelift are un pret de pornire de 34.650 de euro cu toate taxele incluse. Cele doua modele au debutat in acest an la Salonul Auto de la Geneva si au suferit o serie de modificari importante la nivel mecanic, estetica fiind trecuta in planul doi.

Japonezii au redesenat grila fata si jantele, au inlocuit stopurile si au retusat spoilerul posterior. Gama de culori a fost imbunatatita, iar interiorul a primit un plus de confort si un echipament standard imbunatatit.

Principala noutate a celor doua game este reprezentata de noul motor diesel V6 de 3.0 litri. Unitatea este deja disponibila in gama Infiniti si ofera 238 CP si un cuplu motor maxim de 550 Nm. Cu toate acestea, gama de motorizari va include in continuare si unitatea dCi de 2.5 litri cu patru cilindri, care s-a remarcat atat pentru puterea dezvoltata, cat si pentru consumul redus de carburant.

Propulsorul respectiv livreaza 190 CP si 450 Nm, in timp ce are un consum de carburant de 8.4 litri la suta de kilometri si emite 224 grame de CO2 per kilometru. Vibratiile acestui propulsor au fost reduse, iar accelerarea este acum mai fluenta.

Sistemul Cruise Control incorporeaza acum si o functie de limitare a vitezei maxime. Ambele modele beneficiaza de sistemul ESP+ optional, iar printre echipamentele introduse putem enumera si sistemul Nissan Connect Premium, reprezentat de un harddisk de 40 GB (9.3 dintre acestia fiind disponibili pentru stocarea de fisiere audio) si echipat cu comenzi vocale pentru confortul soferului. Pe langa sistemul GPS de ultima generatie cu touchscreen, acesta poate sa redea si filme de pe DVD-uri, cu conditia ca modelul sa stationeze si sa aiba frana de parcare aplicata.

Continuarea pe Automarket.ro

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Nissan modele noi, #Nissan preturi Romania, #Nissan Navara, #Nissan Pathfinder , #modele