Vineri, 21 decembrie 2012 - Very Very Black Friday BADSI

Joi, 20 Decembrie 2012, ora 11:30
3760 citiri
Vineri, 21 decembrie 2012 - Very Very Black Friday BADSI
Foto: www.nissan-badsi.ro

In loc sa jeleasca sfarsitul lumii, Badsi Grup anunta pentru ziua de 21.12.2012 reduceri la toate serviciile si produsele sale.

La data ce marcheaza sfarsitul calendarului mayas, siguri ca evenimentele apocaliptice ne vor ocoli, Badsi propune "supravietuitorilor" oferte speciale: Very Very Black Friday, o zi in care sa aratam ca nu ne pasa de sfarsitul lumii.

"Din experienta acumulata in toti acesti ani, BADSI vine permanent in intampinarea nevoilor clientilor sai, ascultandu-le cererile si actionand, in timp real, pentru a aduce un plus de valoare serviciilor oferite, iar telurile actuale ale companiei sunt proiectele de dezvoltare inovative, gen campania Very Very Black Friday, si implementarea si operarea conceptului de 'one-stop-shop' pentru ca BADSI transforma atitudinea!" declara Paul Badea JR, Deputy General Manager.

Reduceri valabile in data de 21.12.2012:

1. Manopera gratuita la revizia masinilor, indiferent de marca autoturismului.

2. Discount de 10 % la factura finala - cei care se vor programa pentru orice alta interventie in service, in afara de revizie, vor beneficia de un discount de 10 % la factura finala (inclusiv ITP).

- Nu intra in campanie lucrarile de caroserie decontate de asigurator sau lucrarile in garantie.

3. Reduceri de peste 2.000 euro la masini noi la modelele din gama Nissan: X-Trail, Murano, Pathfinder, 370 Z si Navara si pana la 1.200 euro la masini second-hand.

4. Reduceri de pana la 70 % la accesoriile pentru masini - pe lista sunt incluse machete auto, accesorii pentru iarna, anvelope si jante sau diverse produse/servicii de intretinere auto.

5. Oferta cursuri de comunicare si dezvoltare profesionala

Reducerile la servicii, masini si accesorii nu sunt singurele oferte speciale ale Badsi Grup. Departamentul Coaching & Development Badsi acorda reduceri de pana la 60 % pentru cursurile de comunicare si dezvoltare profesionala si personala.

Cele doua module, INTRO si AVANSATI, sunt un pas sigur pentru succesul in cariera, iar specialistii Badsi Grup sunt pregatiti pentru orice provocare.

Este vorba despre programe complexe care imbina training-uri cu programe de coaching de grup si individual, programe co-create si personalizate fidel pentru oamenii din firma, fie ca sunt in zona echipelor operationale, fie a celor strategice sau a persoanelor cheie din zona executive.

Listele produselor si serviciilor complete oferite in aceasta campanie sunt disponibile pe site-ul companiei: www.nissan-badsi.ro, dar comenzile sau programarile se vor putea efectua online (direct pe site-ul companiei) sau telefonic la numarul: 021.203.61.61 (linie telefonica dedicata campaniei) doar in data de 21.12.2012, in intervalul orar 0-24.

Adrese de contact Badsi Grup:

1. Soseaua Pipera nr 50A, sector 2, Bucuresti

Showroom masini noi Nissan

Service Nissan si multimarca

Birou Daune

2. Str. Grigore Gafencu nr.77, sector 1, Bucuresti

Showroom masini second-hand

3. Str. Alexandru Ioan Cuza nr.36, Tunari, Jud. Ilfov

Service multimarca

Informatii suplimentare despre

CAMPANIA VERY VERY BLACK FRIDAY:

www.nissan-badsi.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezintă viitorul și de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu experții și a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Very Very Black Friday, #oferte reduceri Badsi, #reduceri Badsi , #stiri Nissan