Nokia pune in vanzare smartphone-ul N8

Joi, 30 Septembrie 2010, ora 17:28
1682 citiri
Nokia pune in vanzare smartphone-ul N8
Foto: Techtree

Nokia a inceput distributia noului sau smartphone, N8, primul dintr-o noua serie de astfel de dispozitive pe care compania intentioneaza sa le lanseze in urmatoarele luni.

Toate telefoanele din aceasta serie vor functiona pe baza sistemului de operare Symbian 3, relateaza Techtree.

N8 este primul telefon Nokia dotat cu o camera de 12 megapixeli, avand obiectiv Carl Zeiss si blitz Xenon. In plus, compania sustine ca senzorul camerei foto este mai mare, asemanator celor gasite in camerele foto compacte, ceea ce ar asigura o calitate ridicata a fotografiilor.

De asemenea, N8 este si primul dispozitiv Nokia ce permite inregistrarea video HD, avand suport si pentru sunet surround Dolby Digital Plus.

In schimb, N8 are o memorie interna de numai 16 GB, ce poate fi extinsa pana la 48 GB prin intermediul unui card microSD.

Pretul unui dispozitiv N8 este de 370 de euro, fara taxe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#lansare Nokia N8, #vanzare Nokia N8, #pret Nokia N8 , #preturi