Taranii din Jucu isi vand terenurile pe YouTube

Sambata, 29 Martie 2008, ora 11:58
4063 citiri
Taranii din Jucu isi vand terenurile pe YouTube

Taranii din comuna Jucu isi vand terenurile, ale caror preturi au explodat dupa venirea Nokia in zona, pe Internet. Pentru a-si vinde cat mai bine terenurile, proprietarii s-au decis sa isi filmeze terenurile si sa incarce apoi clipurile pe YouTube, informeaza ziarul Clujeanul.

Ideea se pare ca a prins, deoarece, dupa primele filmulete de acum o luna, o agentie imobiliara s-a aratat interesata si a trecut la treaba filmand mai multe locuri de vnzare. Astfel, cei care doresc un teren in comuna Jucu nu mai trebuie sa mearga pana la o agentie imobiliara sau pana la fata locului, ci doar sa deschida calculatorul si sa se uite la diversele filmulete.

Potrivit jurnalistilor de la Clujeanul, numarul clipurilor a ajuns la peste 25, ele prezentnd un teren de 6.000 mp de langa fabrica Nokia, un teren de 1.200 mp si un teren arat potrivit pentru constructia unei case. Momentan, filmuletele au fost vazute, unele de 60 de persoane, altele de 10-15.

Totusi, jurnalistii de la Clujeanul avertizeaza ca aceasta modalitate de vanzare ar putea ascunde o inselatorie. Si asta deoarece agentia care promoveaza aceste filmari - Expert Spot - mai vinde in acest fel si case din zone exotice. Iar ceea ce este cel mai ciudat este ca din aceste anunturi lipsesc datele de contact si pretul. Singurul nume disponibil pare a fi Dan Adrian Pop, persoana care nu a putut fi contactata de jurnalistii de la publicatia locala citata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
YouTube le permite utilizatorilor să descarce muzica și direct din browser
YouTube le permite utilizatorilor să descarce muzica și direct din browser
YouTube Music, platforma de streaming muzical a Google, aduce o nouă funcționalitate utilizatorilor săi: posibilitatea de a descărca muzică pentru a fi ascultată offline, chiar și atunci...
#Jucu, #Nokia, #terenuri, #YouTube , #preturi