Ziare.com

Incarcatoarele Nokia, pericol de electrocutare

Luni, 09 Noiembrie 2009, ora 16:08

   

Incarcatoarele Nokia, pericol de electrocutare
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia va inlocui 14 milioane de incarcatoare care au fost fabricate de compania chineza BYD in acest an.

Incarcatoarele au seria AC-3E, AC-3U si AC-4U, iar carcasele acestora se pot desprinde, expunand utilizatorul la riscul electrocutarii, anunta Wall Street Journal.

"Am initiat acest program de schimb ca masura de precautie. Nu cunoastem incidente sau vatamari cauzate de aceste trei modele", a comunicat grupul finlandez.

Carcasa de plastic este usor separabila de incarcator, expunand, astfel, componentele interne, situatie in care utilizatorul se poate electrocuta, daca incarcatorul este conectat la reteaua de curent electric.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

A.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1734 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

China

si produsele chinezestii... ha ha ha .. niste gunoaie .. ei au nevoie sa produca nonstop pt a avea populatia mica ocupata si de aceea vind ieftin si fff....prost.....

 

Bine că.......

...am telefon cu manivelă.Ole!
Am zis.

 

Și manivela....

.....nu mai are telefon.Funcționează cu rotocoale de fum.Zis.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor