Oficial Nokia: Copiii din ziua de azi s-au saturat de iPhone

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 19:01
1856 citiri
Oficial Nokia: Copiii din ziua de azi s-au saturat de iPhone
Foto: The Telegraph

"Copiii din ziua de azi s-au saturat de iPhone, iar complexitatea sistemului Android le da bataie de cap", considera un oficial Nokia, care crede ca produsele companiei sale sunt alternativa perfecta pentru suprasaturata generatie tanara.

"Din ce ne dam seama, tinerii sunt in mare masura satui de iPhone-uri", a declarat Niels Munksgaard, responsabilul portofoliilor Nokia, potrivit PC World.

"Toata lumea are unul. De asemenea, multi nu sunt multumiti de complexitatea sistemului de operare Android si de hibele din sistemul de securitate al acestuia", a continuat Munksgaard.

Acesta este de parere ca tinerii "care vor sa incerce ceva nou se intorc la platforma de operare Windows".

Realitatea este insa alta: in timp ce vanzarile pentru telefoanele care folosesc Windows 7 sunt in continua scadere, iPhone-ul s-a vandut in doar 24 de ore intr-un milion de exemplare, iar Android este cel mai bine vandut sistem de operare pentru telefoane smart din al doilea trimestru al anului 2010.

Cu toate acestea, Munksgaard crede ca Nokia are ceva diferit de oferit consumatorilor, cum ar fi designul colorat al Nokia Lumia 800 si Nokia Lumia 710, primul telefon al companiei finlandeze care foloseste Windows 7.

Munksgaard afirma ca Nokia incearca sa ofere servicii si telefoane care sunt diferite:

"Piata este deja supraaglomerata. Totul este la fel. Cand intri intr-un magazin si vezi stivele de monoliti negri care stau pe raft (telefoane iPhone - n.red.) te trece o senzatie de confuzie", a opinat acesta.

Nokia va oferi potentialilor clienti servicii diferite, cum ar fi Nokia Mix Radio, Nokia Drive si Nokia Maps.

Nokia Mix Radio va oferi utilizatorilor 15 milioane de melodii, sortate pe gen muzical si gusturi, care vor putea fi descarcate.

De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
Kaspersky, compania rusă de securitate cibernetică, a raportat recent activitățile unui grup de hackeri numit ToddyCat, care vizează organizații guvernamentale și militare din regiunea...
#Nokia Lumia 800 muzica, #tineri satui de iPhone, #Nokia Windows 7 smartphone , #stiri Nokia
Comentarii