Quintus. atac la Norica Nicolai: Face greseli de femeie, vorbeste aiurea

Luni, 21 Iulie 2014, ora 08:50

   

Quintus. atac la Norica Nicolai: Face greseli de femeie, vorbeste aiurea
Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat ca Norica Nicolai "face greseli de femeie" si "vorbeste aiurea", in contextul in care europarlamentarul a decis sa ramana alaturi de ALDE.

Quintus a spus, la Romania TV, ca situatia Noricai Nicolai nu va fi discutata in zilele ce urmeaza, intrucat pe agenda se afla lucruri mai importante, precum desemnarea candidatului la alegerile prezedintiale si fuziunea cu PDL.

"Nu cred ca se va discuta zilele acestea, cand avem lucruri mai importante de facut, despre situatia Noricai Nicolai. Norica face greseli de femeie, sentimentalismele merg in alta parte, nu in politica. Pacatul ei e altul, e ca vorbeste aiurea in diverse circumstante", a declarat liderul onorific al liberalilor.

La randul sau, deputatul liberal Ludovic Orban a afirmat ca PNL va lua o decizia in ceea ce o priveste pe Norica Nicolai in momentul in care acesta va adera efectiv la Partidul Popular European (PPE).

"Situatia Noricai Nicolai va fi transata cand PNL va intra in Partidul Popular European. Deocamdata, pe agenda partidului avem subiecte mult mai importante, dar el va fi discutat cand vom adera la PPE. Si vom lua o decizie atunci", a spus Orban.

Cu PNL in PPE, Norica Nicolai devine vicepresedinte al Grupului ALDE

Declaratiile celor doi liberali vin in contextul in care mai multe voci din PNL au sustinut ca Norica Nicolai ar putea fi exclusa din partid, dupa ce europarlamentarul a refuzat sa intre in PPE, alaturi de formatiunea politica din care face parte, si a ramas in ALDE. In plus, ea a facut numeroase declaratii critice la adresa fostului lider liberal Crin Antonescu.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2914 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
CH 1291
rank 5
Dl. Quintus, aveti o logica un pic teribila: Norica face greseli de
femeie!
Daca facea greseli de barbat ar fi fost ceva de remarcat, altfel...

Desigir, ca mititica a incurcat borcanele si s-a dus intins la ALDE, este de natura sa va zgandareasca orgoliul. Si va dau dreptate.
Pontocratia este nuisibila. Poate genera cancer.
NEUTRONU
rank 5
se spune că femeile frumoase,nu prea stau bine cu...
inteligența,excepția intărește regula!ALDE,Nor ica N.,in afară de o gură rebelă in pnl ,nu a făcut nimic!!!
TaraVrancei
rank 5
...
.. n-a facut nimic pentru ca n-a pus-o nimeni sa faca ceva .. dat fiind ca profesia de baza exercitata a fost cea de procuror, n-ar fi exclus ca din aceasta calitate sa fie in posesia mai multor "scheleti" de sertar care i-au netezit calea in politica ..
LIBERALUL
rank 5
Venerabile!
Norica e doar că poartă rochie si alte dedesubturi,
femeie!E om politic si incă unul cu vechime si inainte de...si după,vreo 25 de ani.Dacă vrea să cinte"Truly,
Truly"merge acasă si face menaj,ori se angajează procuroare,ori consilier la Tăriceanu,pe care l-am stimat si l-am considerat cel mai fructuos premier!
Cine,ce l-o fi "căpiat"nu mai contează...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor